6 Free Screen Savers til Mac OS X

Bored med Mac OS X standard skærmsparere? Jeg var også sikker på, at du kan lave din egen pauseskærm ud af billeder, men jeg ønskede noget mere end det. Her er seks tilfældige og gratis skærmsparere til Mac OS X: et nyt, fancy Instagram-feed, to cool galakseanimationer, 2001's HAL-computerskærm animationer, flyvende appikoner og to forskellige urskærmbilleder.

Tjek dem ud!Screenstagram: denne Instagram screensaver trækker billeder enten fra din egen instagram feed eller den populære feed. Hvis du kan lide at holde styr på, hvad der sker i Instagrams verden eller bare nyde at se på fotografier taget af fremmede, kan du lide denne.


X-Galaxy & X-Vortex: Det er en animeret version af Aurora-skrivebordsbaggrunden i Mac OS X, det er attraktivt, rummeligt og ligner den baggrunds animation, du ser i Versions-appen til Mac OS X Lion. Skærmbilleder gør ikke rigtig denne retfærdighed, og der er to forskellige variationer i bundtet, det ene er en hvirvlende hvirvel og den anden bare en animeret aurora med bevægende stjerner.


HAL 9000: Everyones foretrukne, uhyggelige computer HAL 9000 er nu en pauseskærm, men forvent ikke kun den glødende røde orb, men det går gennem en række andre HAL 9000 skærm animationer fra 2001.


Econ: Econ samler ikoner fra din / Applications-mappen og sender dem flyve på dig, ligesom de klassiske rumrejsende pauseskærme, men med ikoner. Mit skærmbillede af denne kom ud forfærdeligt, men det ser meget friskere ud i person.


Fliqlo: Vi har skrevet om det klassiske flip clock screensaver før, og det er altid et populært. Enkel, lav overhead, den eneste klage er, at den er baseret på Flash.


I dag: I dag er en minimalistisk ur screensaver, du kan indstille den til enten at vise tidspunktet eller datoen og vælge en baggrundsfarve, der handler om det. Enkel og ren.

Jeg har været lidt af et tilpasningsspark på det seneste, du kan få fat i min egen tapetsamling og Mac OS X Lion tapetpakker, hvis du vil krydre skrivebordets baggrundsside. Du kan også indstille en pauseskærm som dit skrivebordsbaggrund, bare vær opmærksom på, at det spiser mere CPU, hvis du bruger en kompleks screensaver, mens ting som enkle billedovergange ikke beskatter din processor meget.