MacOS Sierra Compatibility List

Den næste version af Mac-systemsoftwaren kaldes macOS Sierra, den er versioneret som Mac OS X 10.12, og den vil være tilgængelig som en gratis download for alle kompatible Mac'er i efteråret. Selvfølgelig spørger det spørgsmålet, hvilke Mac'er er kompatible med MacOS Sierra? Hvilken Mac-hardware kan køre det nye operativsystem og nyde funktioner som Siri, Continuity Udklipsholder og meget mere?


Hvis Mac'en er ret ny, vil den helt sikkert understøtte MacOS Sierra, men mange ældre Mac'er bliver afskåret fra kompatibilitetslisten, herunder enhver Mac, der blev lavet inden udgangen af ​​2009. Det betyder mange Mac'er, der understøtter de nuværende versioner af Mac OS X-systemsoftwaren, der er vundet Jeg kan slet ikke køre MacOS Sierra, og i stedet vil sidde fast ved en tidligere softwareudgivelse.

Liste over Mac'er kompatibel med MacOS Sierra 10.12

Ifølge Apple er den officielle kompatible hardware liste over Mac'er, der kan køre Mac OS Sierra 10.12, som følger:

  • MacBook Pro (2010 og senere)
  • MacBook Air (2010 og senere)
  • Mac Mini (2010 og senere)
  • Mac Pro (2010 og senere)
  • MacBook (slutningen af ​​2009 og senere)
  • iMac (slutningen af ​​2009 og senere)

Denne liste over understøttede Mac'er tilbydes direkte fra Apple, vist under MacOS Sierra-debutpræsentationen på WWDC 2016-konferencen. Den stadig fra denne præsentation er vist nedenfor med den samme kompatibilitetsliste:

Sådan kontrolleres din Mac til MacOS Sierra-kompatibilitet

Den nemmeste måde at afgøre, om din Mac er kompatibel med MacOS Sierra, er at kontrollere modelmærke og modelår. Sådan gør du det:

  1. Åbn Apple-menuen i øverste venstre hjørne og vælg "Om denne Mac"
  2. Fra fanen "Oversigt" skal du se under den aktuelle systemsoftwareversion og til computermodellen og året

Hvis Mac'en er det samme eller et senere modelår end det, der vises i MacOS Sierra-kompatibilitetslisten ovenfor, er Mac'en kompatibel med 10.12.

Du kan mærke kompatibilitetslisten til MacOS Sierra 10.12 er lidt nysgerrig, fordi nogle af de Mac'er, der er inkompatible, har bedre hardware end noget af den hardware, der er inkluderet i den kompatible liste. Det er uklart, hvorfor dette er, men det tyder på, at støtte til MacOS Sierra ikke kun er et spørgsmål om hardwarespecifikationer alene, da minimumssystemkravene til macOS Sierra ikke klart defineres af minimum CPU-type eller -hastighed, RAM, GPU eller disk kapacitet. Det gør MacOS Sierra lidt usædvanlig sammenlignet med nogle af de andre Mac OS X udgivelser fra år tidligere, men efterhånden kan vi få et klarere billede af, hvorfor dette er.

Udviklere kan hente MacOS Sierra lige nu fra App Store og Developer Center, mens den brede offentlighed skal vente til faldet for at få fat i den endelige version.

Selvfølgelig er det ikke bare MacOS, der får en opdatering i efteråret, og for mobile brugere kan du også kontrollere iOS 10-kompatibilitetslisten over understøttede iPhone- og iPad-modeller.