iPhone 6S: Rykter og Specifikationer Roundup

Med den næste iPhone antaget at lancere snart, er det en god tid at gennemse rygterne om enheden, så du ved hvad du kan forvente, når det debuterer. Fra de rygerede specs, til nye funktioner, til nogle af de mulige jokertegn, lad os tage et kig på, hvad de nye iPhone-modeller sandsynligvis vil medbringe.


Husk, det er alle rygter for nu, indtil Apple lancerer den næste iPhone, kan noget ændre sig.

Navnet: iPhone 6s og iPhone 6s Plus

I betragtning af at meget af enheden forventes at se ud som en iPhone 6, er det højst sandsynligt, at den næste iPhone bliver kaldt iPhone 6s. Dette er i tråd med den noget forudsigelige navngivningsordning for de reviderede iPhone-modeller, som Apple har brugt, og iPhone 6'er ville blende lige ind i iPhone 4s og iPhone 5s, som hver især var en revision af den tidligere udgave. Sikker på, Apple kunne skifte tingene op og navngive det "iPhone 7" eller noget andet, men det forekommer usandsynligt.

iPhone 6s hardware Specifikationer rygter

Så den næste iPhone 6s formodes at være en revision af iPhone 6, med en lignende navneordning og generelle udseende. Det betyder, at de store forskelle kommer i internalerne, hvilket er, hvor enheden forventes at få nogle store opgraderinger og seriøs kraft. Baseret på eksisterende rygter kan vi med rimelighed forvente, at iPhone 6s hardware omfatter følgende:

  • 2GB RAM - dette ville effektivt fordoble RAM'en i de nuværende modeller og tilbyde bemærkelsesværdige præstationsforbedringer med bedre applikationsskift og caching
  • A9 CPU - en hurtigere processor er sikker på at komme frem til den næste iPhone model
  • Hurtigere LTE med større effektivitet - forventer hurtigere internethastigheder med længere batterilevetid (9 til 5mac)
  • Force Touch-display - Force Touch kan bestemme tryk på overfladen og tilbyde forskellige interaktioner som følge af pressen. Den findes for tiden på Apple Watch og MacBook-modeller og forventes at komme frem til den næste iPhone med en række genvejstaster. og funktioner som 9to5mac diskuterer her
  • 12 megapixel kamera - en enorm kameraopgradering, der kan tage billeder på 12mp (vs 8mp i øjeblikket), og skyde 4k video ved 240fps forventes ifølge MacRumors
  • 16GB, 64GB og 128GB størrelser - forventer, at iPhone 6s-modellerne vil være tilgængelige i samme lagerkonvention, der anvendes i eksisterende iPhone-modeller. Apple er rygter om at hoppe over en 32 GB-størrelse, der skal være basismodellen og i stedet vælge 16 GB base lagringsstørrelse enhed igen. I betragtning af at kameraet forventes at optage billeder af høj kvalitet og optagelser, kan du forvente, at 16GB-enheden fylder meget hurtigt, hvis du bruger foto- og videofunktionerne, hvilket betyder, at 64GB og 128GB-modellerne kan være ganske populære
  • iOS 9 - den næste version af iOS forventes at ankomme i efteråret til offentligheden, og det er et sikkert væddemål om, at det vil sende forudinstalleret på iPhone 6s modellerne

Rumored iPhone 6s Udseende og størrelse

Udseendet af iPhone 6s svarer sandsynligvis til iPhone 6 næsten, med et aluminium chassis fås i flere farver og en anden farvet faceplate til at matche; skifer / sort, sølv / hvid, guld / hvid, selv om der har været rygter om en ny "rose gold" farve indstilling også.

Beviset for udseende, der opretholder en stærk lighed med eksisterende iPhone 6-modeller, er ret stærk, da 9to5mac har afdækket aluminiumskaller af den rygte enhed, set her:

Vi kan med rimelighed forvente, at iPhone 6s og iPhone 6s Plus stort set kan se ud som iPhone 6, der findes i to størrelser, hver med henholdsvis en 4, 7 "og 5, 5" skærm.

Hvis "rosenguld" -farveindstillingen ikke vises, kan lineupen til iPhone 6'erne se ud som denne mockup fra TechnoBuffalo:

Startdato og udgivelsesdato

IPhone 6s udgivelsesdato forventes at være den 9 september eller i det mindste engang i løbet af den uge, og typisk vil enheden være tilgængelig for at købe en uge eller to efter den første lancering med forudbestillinger online og i Apple Stores.

Forvent derfor at kunne få hænderne på en iPhone 6s og iPhone 6s Plus engang i slutningen af ​​september.

iPhone 6c?

Der har længe været blandede rygter om en plastikskallet iPhone 6c, der er farvet til at erstatte de eksisterende iPhone 5c-modeller, men der er stort set ingen beviser til støtte for disse påstande og rygter. Typisk lægger hardwareindkapslinger ud af forsyningskæden, der giver et godt kig på fremtidige enheder, og indtil videre har der ikke været noget til at understøtte den såkaldte iPhone 6c. Hvis iPhone 6c vises, kan det dele farvevalg, der svarer til den nye 6th generation iPod touch, og det vil sandsynligvis dele de samme interne komponenter i de nuværende iPhone 6-modeller. Selvom det sikkert er muligt, at Apple har sprukket ned på hardwarelækager og forhindret nogen tidligt at se på en "iPhone 6c", er det bedst at betragte dette som et mindre sandsynligt wildcard.