Sådan gemmes YouTube-videoer som AVI

Hvis du elsker YouTube-videoer og vil gemme dem på din computer for at se dem senere, har du sandsynligvis forsøgt at gemme dem og oplevet problemer med formatet, der ikke åbnes i din medieafspiller. Videoerne på websteder som YouTube er formateret i Flash Video (FLV) -format og skal konverteres til afspilning i de fleste medieafspillere. Desværre er det ikke så simpelt som bare at højreklikke på filen. Mange websteder bruger Flash Video-format, fordi det får streamingvideoer til at køre problemfrit med begrænset buffering.

Trin 1

Åbn YouTube i dit browservindue, og find en video, du gerne vil gemme. Længden af ​​videoen betyder ikke noget; det kan være et par sekunder til et par minutter langt. Det påvirker det slet ikke.

Trin 2

Fremhæv og kopier URL'en i adresselinjen. URL står for Uniform Resource Locator og fortæller computeren, hvor filen er placeret på Internettet.

Trin 3

Åbn en af ​​de videokonvertere, der er angivet i nedenstående ressourcer, og indsæt URL'en i feltet. Vælg det format, du vil gemme filen som f.eks. AVI eller MPEG.

Klik på knappen "download". Det konverterer filen til et kompatibelt format for dig, og alt hvad du skal gøre er at gemme filen på din computer. AVI-filer kan afspilles i næsten alle typer medieafspillere.