Sådan finder du installerede programmer

Hvis du har adskillige programmer på din computer, har du muligvis svært ved at finde den, du ønsker. Windows har flere funktioner, du kan bruge til at finde programmer på din computer. "Start" -menuen, Windows-søgning og kontrolpanelet er funktioner, du kan bruge til at finde programmer på din computer.

Flyt markøren til proceslinjen, og klik på knappen "Start". Venstre side af menuen "Start" viser programmer, du ofte bruger. Derfor, hvis du ofte bruger et program, er der en chance for, at du finder det i menuen "Start". Højre side af menuen "Start" indeholder genveje til andre placeringer på din computer.

Søg efter programmer ved hjælp af søgefeltet i menuen "Start". For at finde et program skal du skrive navnet i søgefeltet. Hvis du f.eks. Vil finde Paint-programmet, skal du skrive "Paint" i søgefeltet og derefter vælge "Paint" fra søgeresultaterne.

Find programmer på din computer ved hjælp af genvejen "Alle programmer" i venstre side af menuen "Start". Klik på “Alle programmer” for at få vist alle programmerne på din computer. Et fremhævet program angiver, at du for nylig har installeret det på din computer.

Find programmer på din computer med kontrolpanelet. Klik på "Kontrolpanel" i højre side af menuen "Start". Klik på "Programmer", og klik derefter på "Programmer og funktioner." Dette viser dig alle programmerne på din computer.