Sådan tændes Bluetooth for en XPS M1530

Dell XPS M1530 er en avanceret bærbar computer med en Intel Core 2 Duo-processor og en 15,4-tommer widescreen-skærm. En af de valgfrie komponenter, som M1530 kan inkludere, er et Bluetooth-kort. Bluetooth er en kort rækkevidde trådløs kommunikationsteknologi, der gør det muligt for en computer at synkronisere trådløst med en mobiltelefon eller bruge trådløse perifere enheder såsom mus. Hvis du har problemer med at få Bluetooth-adapteren i din XPS M1530 til at fungere korrekt, skal du sørge for, at den er tændt og aktiveret i Windows Enhedshåndtering.

Trin 1

Find den sorte plastkontakt på højre side af XPS M1530, og skub den mod åbningen til det optiske drev. Du skal se det blå Bluetooth-logo på tastaturrammen lyse op. Hvis lyset tændes, er problemet løst. Hvis ikke, skal du fortsætte til næste trin.

Trin 2

Klik på Start-knappen, og klik derefter på "Kør" eller klik på søgefeltet i bunden af ​​Start-menuen. Skriv "devmgmt.msc", undlad anførselstegnene, og tryk på "Enter". Windows viser Enhedshåndtering.

Klik på "+" - tegnet eller trekanten ud for "Bluetooth" eller "Bluetooth - radioer." Kig efter en enhed kaldet "Dell 355 Bluetooth Adapter" eller lignende. Højreklik på Bluetooth-adapteren, og vælg "Aktivér" for at bruge Bluetooth-adapteren.