Beta 2 af iOS 11.4.1 og macOS High Sierra 10.13.6 Udgivet til test

Apple har udgivet den anden betaversion af MacOS 10.13.6 High Sierra og iOS 11.4.1 for bruger, der er indskrevet i beta-testprogrammerne for den nuværende generation af Apple-systemsoftware.

IOS 11.4.1 beta 2 forventes at være en fejlrettelsesopdatering primært, da der ikke forventes nye funktioner eller større ændringer i iOS 11.x-softwarekanalen nu, da iOS 12 er under aktiv udvikling.

macOS 10.13.6 High Sierra beta 2 forventes også at være fokuseret primært på fejlrettelser og forbedringer, da den næste generation af macOS-systemsoftware, der er udgivet som macOS Mojave 10.14, aktuelt er under udvikling.

Separat er nye beta-builds af tvOS og watchOS tilgængelige for dem, der kan lide at køre beta-software på deres Apple TV og Apple Watch.

Bemærk, at hvis du for øjeblikket har downloadet macOS Mojave beta 1 eller iOS 12 beta 1, så er beta-versionerne af macOS High Sierra eller iOS 11.4.1 ikke synlige for dig. Hvis du kører en nyere version af systemsoftwaren, men vil køre de ældre beta-udgivelser, skal du nedgradere iOS 12 tilbage til iOS 11 og derefter tilmelde dig tilbage til iOS 11 beta testprogrammet. På samme måde vil MacOS Mojave-brugere skulle nedgradere fra macOS Mojave beta og geninstallere MacOS High Sierra beta for at få adgang til macOS High Sierra beta.

Apple går normalt igennem flere betaversioner, inden de afslører en endelig bygning til offentligheden, hvilket tyder på, at iOS 11.4.1 og MacOS High Sierra 10.13.6 kan blive afsluttet en gang i de kommende måneder. I mellemtiden er udgivelsesdatoer for macOS Mojave og iOS 12 sat til efterår i år.

De nuværende endelige versioner af MacOS High Sierra-systemsoftwaren er i øjeblikket 10.13.5, og iOS-systemsoftwaren er iOS 11.4.