Sådan får du faxlinjer til at fungere på digitale telefonlinjer

Da flere og flere virksomheder skifter til at bruge digitale telefonlinjer, står mange over for enten at skulle investere i digital-kompatible faxmaskiner eller en dyr faxserver. Mens mange faxmaskiner, der er produceret siden 2008, har en automatisk skiftefunktion, der giver dem mulighed for at arbejde på både digitale og analoge telefonlinjer, har flere ældre og billigere modeller ikke denne funktion. Der er muligheder, hvis du har brug for at få din faxmaskine til at fungere med digitale telefonlinjer.

Tilslut linje fra analog ud til faxmaskine. Digitale linjekonvertere har to porte. Tilslut en telefonlinje fra "Analog Port" til faxmaskinens "line in" -port.

Tilslut digital ledning til konverter. Den digitale telefonlinje kommer direkte fra dit telefonsystem. Tilslut denne linje til "Digital Line" -porten på den digitale linjekonverter.

Tænd den digitale linjekonverter. De fleste linjeomformere tændes, så snart strømmen er tilsluttet. Hvis din model ikke tændes, når den er tilsluttet, skal du kontrollere en afbryder på bagsiden af ​​enheden.

Test faxmaskinen. Når linjerne er tilsluttet, og konverteren er tændt, skal du sende en testfax for at sikre, at forbindelserne og linjekonverteren fungerer korrekt.