Trådløs netværkssikkerhed: Skift din WPA-kryptering fra TKIP til AES

Dette er bare en hurtig sikkerhedstips baseret på nogle nylige nyheder, et par japanske computerforskere har fundet ud af en måde at knække WPA TKIP-kryptering om inden for et minut. Denne nyhed kom ud for et par uger siden, men efter opdatering af min trådløse routers firmware indså jeg, at jeg ikke havde foretaget krypteringstypen forandring endnu mig selv, så jeg forestiller mig, at mange andre ikke har det samme.

WPA er stadig mere sikker end WEP, men nu, da TKIP er blevet hacket, er det bedst at ændre din Wireless Routers krypteringsmetode til AES for fortsat at være sikker.

At foretage ændringen er hurtig og nem, bare log ind på din routerens administration panel, og du bør finde en mulighed for at skifte kryptering fra TKIP til AES .

Det er klart, at dette ikke er strengt Mac-nyheder, men da det er et sikkerhedsproblem, der påvirker alle lige, er det værd at bogføre her. Du kan lære mere af den linkede artikel.

Nøgleoptagelsen er dette: Sørg for at bruge den stærkeste Wi-Fi-sikkerhedsprotokol, som din trådløse router understøtter, og WEP er ikke sikker. Brug WPA2 eller WPA, når som helst, det er tilgængeligt, og med et stærkt kodeord.

Yahoo News: New Attack Cracks Fælles WiFi-kryptering på et minut