Sådan låses et internetnetværk op

Internet-netværk er typisk låst. Både kablede og trådløse netværk kan låses af det firma, der opretter internettjenesten, eller af den person, der ejer eller betaler for tjenesten. Når et netværk er låst, ser du en lille hængelås ved siden af ​​navnet på din liste over tilgængelige forbindelser. For at kunne bruge netværket lovligt skal du først låse det op.

Trin 1

Klik på netværket, som det vises på din tilgængelige netværksliste eller på din liste over mulige forbindelser. For at få vist en liste over netværkene skal du klikke på "Mine netværk", "Tilgængelige internetnetværk" eller "Trådløse netværk" i din nederste systembakke.

Trin 2

Klik på "Opret forbindelse", når du bliver bedt om det.

Indtast adgangskoden eller netværksnøglen, når din computer beder om det. Adgangskoden eller netværksnøglen oprettes, når netværket oprettes, enten af ​​dig eller din internetudbyder. Hvis du ikke har adgangskoden eller netværksnøglen, skal du kontakte din internetudbyder og anmode om det. Klik på “OK”, når du har indtastet netværksnøglen eller adgangskoden. Hvis nummeret er korrekt, låses netværket op, og du har adgang til internettet.