Smide- og fangstspil til børn

Børn i alle aldre elsker spil, der involverer at fange og kaste bolde - ikke kun ideelle legeaktiviteter, der hjælper med at udvikle øjen-hånd-koordination, men enkle måder at få børn i bevægelse. Med fedme hos børn og diabetes stigende, er det tid til at få de unge til at slukke for tv'et og tænde dem for udendørs sjov.

S-P-U-D

Saml deltagerne, og tildel hver enkelt et nummer ved at tælle dem i rækkefølge. Et barn får en gummibold i legepladsstørrelse, mens de resterende børn danner en cirkel omkring ham.

Barnet med bolden skal derefter kaste den så højt som han kan lige op, mens han råber et nummer tildelt et af børnene. Barnet med dette nummer skal derefter fange bolden, mens de andre børn løber væk fra bolden.

Når barnet først har fanget bolden, råber hun “Spud!” - signalet til alle de løbende børn at fryse på plads. Derefter har hun en chance for at slå et andet barn med bolden. Hvis hun lykkes, modtager det barn "S" fra ordet "spud"; hvis hun fanger bolden, får kasteren "S." Spillet fortsætter derefter med det målrettede barn, der bliver den næste person, der kaster bolden i luften. Børn, der har afsluttet ordet "spud", skal sidde ude resten af ​​spillet.

Kickball

Brug en legepladsstørrelse gummikugle til at organisere gruppen af ​​børn i to hold. Marker en omtrentlig baseball diamant med hjemmebane, første, anden og tredje baser. Placer børnene i henhold til et standard baseballkamp med kande-, catcher-, indmark- og outfield-spillere.

Kanden ruller derefter bolden til "smeten", som derefter sparker den ind i feltet. Fielding-holdet fanger bolden og prøver at røre løberen med bolden for at få ham ud. Følg baseballens grundlæggende regler.

Firkantet

På en indkørsel eller betonlegeplads skal du markere en firkant med 8 fod med kridt. Del denne store firkant i fire lige firkanter ved at tegne en vandret linje over midten og en skærende lodret linje ned gennem midten. Placer et barn i hver firkant. Leg begynder med, at et barn hopper bolden til barnet i et hvilket som helst andet valgmæssigt felt. Det modtagende barn afviser bolden til en anden firkant. Hvis et barn stopper bevægelsen af ​​spillet ved at holde bolden eller savne bolden eller rammer bolden ud af de kridtede linjer, er han ude af spillet, og den næste spiller, der venter på sidelinjen, vil tage hans plads.

Velcro fangst

Brug et velcro-skjold og tennisbold i stedet for at bruge en baseball og vante. Køb denne kombination af skjold og kugle i butikker, der sælger legetøj. Fangeskjoldet er større end en vante og griber let bolden på grund af velcroen, hvilket gør dette spil ideelt til begyndere.

Start med to spillere ansigt til ansigt og ca. 5 meter fra hinanden. Når deltagerne fanger hvert kast frem og tilbage, skal de tage to skridt tilbage og udvide afstanden mellem de to spillere.

Kinesisk bold

Enten en legepladsstørrelse gummibold eller en mellemstor strandbold fungerer til dette spil. Saml alle deltagerne i en cirkel med alle spillere vendt indad. Kast bolden til en tilfældig spiller, som derefter smider den hurtigt til en anden spiller. Børnene til højre eller venstre for den, der fangede bolden, skal løfte hendes hånd nærmest barnet med bolden. Når barnet kaster bolden til en anden spiller, går armene ned. Hvis en spiller løfter den forkerte hånd, diskvalificeres han og forlader cirklen. Når der kun er fem børn tilbage, begynder spillet igen med alle spillerne.