Sådan fjernes Cutwail Spambot

Cutwail-virussen er en grim smule malware, der automatisk downloader filer til din pc og kører dem uden dit samtykke. Det er også i stand til at kompromittere dine følsomme oplysninger; virussen kan stjæle brugernavne og adgangskoder og sende spam-e-mails. Cutwail kan ikke fjernes med en simpel afinstallation på grund af dens komplekse karakter. Windows Defender, inkluderet i Windows 8, er i stand til at fjerne og neutralisere Cutwail-truslen.

Trin 1

Tryk på "Windows" -tasten på dit tastatur for at åbne Start-menuen. Skriv "Windows Defender", og klik derefter på applikationen, når den vises i dine søgeresultater.

Trin 2

Vælg "Fuld" under punktet "Scanningsindstillinger". En fuld scanning udfører en dybere fejning og samler alle stykker af Cutwail-infektionen op.

Trin 3

Klik på "Scan nu" for at starte din scanning. En fuld scanning kan tage flere minutter eller timer afhængigt af din computers hastighed, lagerplads, dokumentantal og antal installerede applikationer.

Luk Windows Defender, når scanningen er afsluttet. Windows Defender fjerner automatisk trusler, når de opdages, inklusive Cutwail-infektionen.