Sådan betaler du nogen med en PayPal-konto, hvis du ikke har en

PayPal er et meget brugt internetbetalingswebsted til transaktioner mellem enkeltpersoner og virksomheder. Du kan sende penge til nogen næsten øjeblikkeligt med en sjælden forsinkelse for validering af betalinger foretaget med et kreditkort. Selvom PayPal foretrækker, at alle brugere har PayPal-konti, har systemet en måde, hvorpå du kan sende penge til nogen, der har det, via kreditkortbetaling til PayPal-kontoindehaveren, hvis du ikke har en.

Trin 1

Gå til PayPals websted på http://www.paypal.com.

Trin 2

Klik på fanen "Personlig" øverst på PayPal's webside, som fører dig til en side med titlen "Send penge til venner og betal for varer." På dette skærmbillede skal du indtaste betalingsmodtagerens PayPal-e-mail-adresse i feltet "Til" og derefter indtaste din egen e-mail-adresse i feltet "Fra".

Trin 3

Indtast det dollarbeløb, du vil sende, i feltet "Beløb" umiddelbart under felterne med e-mail-adresse. Klik på fanen "Personlig" helt nederst, hvis transaktionen er en personlig overførsel af penge. Hvis betalingen er for en vare eller for tjenester, skal du lade fanen "Køb" være valgt. Klik på "Fortsæt".

På de følgende sider med betalingsbehandling skal du vælge "Jeg har ikke en PayPal-konto og vil gerne betale med kreditkort." Indtast dine kreditkortoplysninger og dine betaleroplysninger som anvist af PayPal-systemet. Når du har indtastet og dobbeltkontrolleret oplysningerne, skal du klikke på knappen "Betal nu" eller "Send". Din betaling sendes til betalingsmodtagerens konto.