Sådan opgraderes til TomTom XL

TomTom XL GPS-enheder leveres med et specifikt kort og softwareversion forudinstalleret på GPS'ens interne disk. Du kan opgradere eller opdatere det kort, der i øjeblikket findes på din TomTom XL. TomTom tilbyder kunderne "Seneste kortgaranti", der giver dem mulighed for at downloade det nyeste kort til deres GPS-enhed gratis. Alle kortopgraderinger administreres i TomTom Home-softwaregrænsefladen. Du kan installere opdaterede eller købte kort i softwaregrænsefladen.

Trin 1

Download TomTom HOME-softwaren (se Ressource). Følg vejledningen for at installere softwaren på din computer. Når du er installeret, skal du vælge dit land, når du bliver bedt om det, og acceptere licensaftalen.

Trin 2

Tilslut TomTom XL GPS til computeren med et USB-kabel. Startsoftwaren åbnes, når den registrerer den tilsluttede enhed, hvis softwaren ikke allerede er åben.

Trin 3

Klik på "Log ind" i hjemmegrænsefladen. Log ind på din TomTom-konto, eller tryk på "Opret konto". Home søger automatisk efter opdateringer til din TomTom XL GPS-enhed.

Trin 4

Klik på "Opdater min enhed."

Trin 5

Tænd for TomTom XL GPS. Hvis TomTom beder dig om at oprette forbindelse til computeren, skal du trykke på "Ja" på GPS-skærmen.

Trin 6

Tryk på "Link enhed", når du bliver bedt om at linke TomTom GPS til din TomTom-konto.

Trin 7

Klik på "Opdater og installer" for at opgradere TomTom XL med de nyeste kort- og softwareopdateringer. Når opdateringen er afsluttet, genstarter TomTom Home enheden.

Trin 8

Tryk på "Ja" på TomTom-enhedens skærm, når du bliver bedt om at oprette forbindelse til computeren. Home kan derefter installere flere opdateringer eller bede dig om at købe yderligere kort.

Køb yderligere kort, der er kompatible med XL (valgfri). Home viser automatisk alle tilgængelige kort til XL, vælg et kortprodukt og klik på "Checkout". Følg vejledningen for at købe kortet med et debet- eller kreditkort, og installer det i Home-grænsefladen.