Sådan stopper du "Opgrader til MacOS High Sierra" Notifikationer Helt på en Mac

Hvis du er træt af "Opgrader til MacOS High Sierra" -meddelelser, der griner din Mac for at installere en systemsoftwareopdatering, som du måske har lavet en bevidst beslutning om at undgå, så vil du sandsynligvis sætte pris på dette tip for helt at stoppe opgraderingen af ​​macOS-meddelelser.

Som du sikkert ved nu, er der ingen måde at virkelig afvise "Opgrader til MacOS High Sierra" advarsel, der er enten en "Install" -knap, som straks forsøger at installere opdateringen eller en "Detaljer" -knap, der starter i Appen Opbevar og nudger dig til at installere. Der er ikke en mulighed "Aldrig" eller "Ignorer" i meddelelsen, hvilket får nogle brugere til at tro, at der ikke er andet valg end at installere de opdaterede softwareopdateringer. Men det er ikke tilfældet, du kan ignorere opdateringen og også slippe af med de meddelelser, der bugger dig til at opdatere.

Bemærk, at dette tip er specifikt rettet mod brugere, der endnu ikke er opgraderet til macOS High Sierra, og som specifikt ikke ønsker at opdatere til macOS High Sierra uanset årsagen. Dette virker på tidligere versioner af MacOS-systemsoftware, herunder Sierra og El Capitan, og vil sandsynligvis også fungere i samme retning fremad.


Dette trick kan være nyttigt, selvom du har gået på at forhindre, at MacOS High Sierra automatisk download fra vises på computeren, fordi selv efter at blokere installatøren fra at downloade til en Mac, kan nogle brugere stadig se "Opgrader til MacOS High Sierra" pop op.

Sådan deaktiveres permanent "Opgrader til MacOS High Sierra" Notifikationer på en Mac

Dette indebærer ændring af en systemniveau fil. Du skal sikkerhedskopiere din Mac, før du fortsætter. Hvis du ikke er komfortabel med at ændre systemgenstande og ikke forstår relaterede risici, skal du ikke fortsætte.

  1. Gå til Finder i Mac OS og træk menuen "Gå" og vælg "Gå til mappe", og indtast derefter den følgende vej og vælg Gå:
  2. /Library/Bundles/

  3. I / Bibliotek / Bundler / mappe, se efter "OSXNotification.bundle", nu kan du enten flytte den eller slette den, men vi vil fokusere på at flytte den, så det let kan fortrydes
  4. Hold nede KOMMANDO-tasten på tastaturet, mens du klikker på, trækker og slipper filen "OSXNotification.bundle" til en ny placering, som f.eks. Brugeren / / Dokumenter-mappen (for eksempel træk og slip den i mappen Dokumenter i Finder sidebjælken
  5. Fordi "OSXNotification.bundle" er en systemfil, skal du godkende med en admin-brugerkonto for at flytte denne fil, så log på når den bliver bedt om det
  6. Når filen er flyttet, skal du lukke ud af / Bibliotek / Bundler / mappe og genstarte Mac'en for at ændringer skal træde i kraft

Når Mac'en er genstartet, vil du aldrig se endnu en "Opgrader til MacOS High Sierra" -meddelelse igen, så længe den .bundle-fil forbliver uden for / Bibliotek / Bundler / mappe.

Og ja, bemærk filen for at flytte kaldes "OSXNotification.bundle", ikke "macOSNotification.bundle". MacOS, Mac OS, Mac OS X, tomat, til-maht-o. Samme samme, men forskellige.

Helt stoppe "Opgrader til MacOS High Sierra" Notifikationer via kommandolinje

Hvis du foretrækker kommandolinjen, kan du bruge følgende syntaks til at deaktivere opgraderingsmeddelelserne ved at flytte bundfilen til mappen Brugerdokumenter. Fordi kommandolinjen kræver præcis syntaks for forventede resultater, anbefales det kun at bruge denne fremgangsmåde til mere avancerede brugere:

sudo mv /Library/Bundles/OSXNotification.bundle ~/Documents/

Hit returnere og autentificer med sudo som sædvanlig, og så kan du genstarte Mac'en til enhver tid for at få ændringen i kraft.

Denne tilgang er nøjagtig den samme som beskrevet af Finder, bortset fra at den håndteres via kommandolinjen, men effekten er den samme, fordi den helt vil stoppe de "Upgrade to macOS High Sierra" -meddelelser helt fra at blive vist på Mac.

Hvordan vender jeg om dette og får "Opgrader til MacOS High Sierra" Notifikationer tilbage igen?

Hvis du nogensinde vil vende om dette, så du kan gentage erfaringerne "Opgrader til MacOS High Sierra", så træk du bare "OSXNotification.bundle" filen tilbage til / Library / Bundles / igen, og genstart derefter Mac'en. Ved genstart vil meddelelserne om opdatering af macOS vende tilbage igen.

Du kan også vende processen via kommandolinjen som følger, forudsat at OSXNotification.bundle "filen er i mappen ~ / Dokumenter.

sudo mv ~/Documents/OSXNotification.bundle /Library/Bundles/

Træk tilbage og godkend som sædvanlig for ændringen til omvendt.

Dette er selvfølgelig en noget dramatisk tilgang, men hvis du undgår High Sierra af en eller anden grund, kan det være en gyldig metode til at stoppe opdateringen haranguing, uanset om du har Macs, en familie eller andre Mac'er under sysadmin kontrol eller på anden måde bliver forvaltet.

Forresten er en anden meget software og indirekte tilgang at sætte computeren i permanent Ikke forstyrr tilstand for at stoppe alle meddelelser og advarsler i Mac OS, men det vil strække sig ud over bare systemsoftwaren opdateringer og stoppe alle andre advarsler og meddelelser.

Dette tip blev fundet via @viss på Twitter (du kan også følge @osxdaily på Twitter også!), Og synes at være blevet diskuteret for nylig fra eclecticLight også. Tak til dem begge for trick ideen!