Sådan reddes printerdele til penge

Ved at holde fast i en gammel printer fjernes værdifuld lagerplads i dit hjem. Det kan endda koste dig penge, da blækpatronerne til disse printere er dyrere og svære at finde. Dele af gamle printere er værdifulde for dem, der har brug for erstatningsdele til deres egen printer. At sælge bjærgede printere, herunder gamle fra dit hjem og dem, du finder ved salg i gården, er en enkel måde at tjene ekstra penge på.

Trin 1

Tilmeld dig en Staples Rewards-konto, og aflever gamle printerpatroner og blækpatroner, du finder inde i printerne. Staples giver dig $ 2 på din konto for hver godkendt blækpatron, du medbringer, inklusive dem fra HP, Dell og Lexmark. Indbyt belønningerne for varer fra en Staples-butik eller høst belønninger på virksomhedens websted.

Trin 2

Kontakt producenten af ​​printeren, og spørg om et handelsprogram. Mange producenter tilbyder denne mulighed, fordi virksomhederne genbruger printerens dele. Når du handler med en gammel printer, får du rabat på en ny printer fra producenten.

Trin 3

Returner printeren til producenten for tilbagebetaling eller belønning. Nogle printerproducenter tilbyder dette program snarere end et indbytteprogram. Når du returnerer printeren til virksomheden, modtager du et fast beløb tilbage, normalt i form af en check.

Trin 4

Sælg printerne som de er eller som en delemaskine, enten online eller offline i en klassificeret annonce. Fortæl kunderne, at printeren muligvis ikke fungerer, men at du sælger den til brug som en delemaskine, og for at kunder kan bruge delene på deres egen printer.

Tag de bjærgede printere til computerbutikker i dit kvarter. Computerbutikker køber ofte gamle printere og renoverer maskinerne, hvilket gør printerne nyttige igen. Til gengæld giver butikken dig et mindre gebyr for printeren eller en handelsværdi på varer i butikken.