Sådan spores folk gratis

Folk har en vane med at forsvinde fra vores radar. Måske vil du gerne finde en ven fra barndommen, grundskolen eller college, få forbindelse til en gammel romantik eller berøre base med en kollega fra et tidligere job. Selv familiemedlemmer kan forsvinde i årevis ad gangen, og ønsket - eller undertiden behovet - for at spore dem kan være stærkt. Selv når online hvide sider som SuperPages.com ikke viser den person, du søger, kan du bruge gratis ressourcer på Internettet til at hjælpe med at spore en person.

Trin 1

Søg efter personens navn på Pipl.com. Denne gratis service gennemsøger Internettet efter oplysninger om en person fra websteder som Facebook og MySpace og søger også på det "usynlige web" - kilder, der typisk ikke vises i søgemaskinens resultater.

Trin 2

Søg efter personens navn i Google Nyhedsarkivet. Dette omfattende nyhedsarkiv inkluderer artikler fra år og årtier, der giver dig mulighed for at søge efter nyheder om en person såsom et forlovelses- eller bryllupsmeddelelse.

Trin 3

Prøv gratis søgninger hos betalingstjenester.

Intelius.com er en kommerciel personsøgningstjeneste, men du kan foretage en søgning på en persons navn og modtage foreløbige oplysninger uden beregning. De gratis oplysninger hos Intelius inkluderer en persons alder og slægtninge, hvilket hjælper med at bekræfte, at fortegnelsen matcher den person, du søger.

Du kan også søge på Jigsaw.com for arbejdspladsoversigter. Foreløbige resultater er også gratis her, selvom de opkræver et gebyr for at hente en fuld liste.

Tjek Social Security Death Index (SSDI) for at få oplysninger om en persons død. Folk dør, og hvis nogen har videregivet i løbet af de sidste par årtier, er der en meget god chance for, at SSDI-poster har oplysningerne. En simpel navnesøgning returnerer detaljerede oplysninger inklusive fuldt navn, personnummer, alder og bopæl.