Håndtering af 'Photos Agent' Heavy CPU og ressourceanvendelse på Mac

"Photos Agent" er en lille Photos App Helper-proces, der ofte kører på Mac-computeren, og det håndterer baggrundsopgaver som at downloade og uploade til iCloud Photo Library, downloade og ajourføre Photo Streams og delte streams og andre relaterede iCloud Fotos og fotosappopgaver.

For brugere, der ikke bruger Photos app på Mac eller nogen af ​​iCloud Photos eller iCloud Photo Library-funktionerne, kan du finde det irriterende eller problematisk, hvis processen "Photos Agent" vises og begynder at optage en lang række systemressourcer, fra CPU til båndbredde og disk I / O, og du vil måske forsøge at stoppe Photos Agent fra at indtage ressourcer i en sådan sag.


Denne vejledning har til formål at løse problemet med problemer med fotoagent CPU og ressourceforbrug ved at deaktivere relaterede funktioner, der udløser processen Photos Agent i Mac OS. Dette indebærer at deaktivere alle iCloud Photos-evner, og selvom det vil klare CPU-brugen af ​​Photos Agent-opgaven, vil det også naturligvis deaktivere evnen til at bruge iCloud Photos eller relaterede evner på Mac'en.

Vigtigt : Dette skal være ret indlysende, men deaktiver ikke Fotos i iCloud, hvis du bruger Photo Streams, delte streams, iCloud Photos, iCloud Photo Library eller andre relaterede Photos app iCloud funktioner. Tilgangen her har til formål helt at deaktivere og fjerne Photos Agent-processen fra at vises eller bruge nogen systemressourcer, men dette opnås ved at deaktivere alle iCloud Photo-funktioner på Mac. Hvis du bruger disse funktioner, vil du ikke gerne deaktivere dem. Bemærk også, at ved at deaktivere fotos i iCloud-præferencer på Mac'en, fjernes og ryddes eventuelle lokal cachelagrede iCloud Photos-filer fra Mac'en og skulle derfor genindlæses fra iCloud igen, hvis funktionen senere aktiveres. Hvis du skifter disse iCloud Photos-funktioner fra og til fra iCloud-indstillinger, har du vist, at det også med tiden forårsager anden mærkelig opførsel, herunder tab af data og permanent tab af fotos og billeder fra iCloud, så du vil ikke gøre det eller justere nogen af ​​disse indstillinger, hvis du har ikke en sikkerhedskopi af billederne. Gør kun dette, hvis du har en særlig grund til at deaktivere Photos Agent og ikke bruge de relaterede iCloud Photos-funktioner, ellers hvis det ikke er slået, skal du ikke rette det.

Stop "Photos Agent" CPU og ressourceanvendelse på Mac OS

Dette har til formål at deaktivere Photos Agent og relaterede iCloud Photos-opgaver på Mac. Sikkerhedskopier din Mac, inden du går videre. Hvis du slår disse indstillinger fra, slettes også iCloud Photos, iCloud Photo Library eller Photo Stream-fotos fra din Mac.

  1. Vælg "Systemindstillinger" på Apple-menuen, og gå til "iCloud"
  2. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Billeder" i iCloud-indstillingerne (du kan også klikke på "Indstillinger" ud for Billeder i iCloud-indstillinger og deaktivere hver enkelt indstilling hver for sig)
  3. Afslut fra Systemindstillinger

Dette forhindrer, at alle iCloud-relaterede fotosaktivitet opstår på Mac'en, uanset om den er i baggrunden eller ej. Igen skal du ikke gøre dette, hvis du bruger funktionerne iCloud Photos, og foretag ikke denne justering, hvis du ikke har sikkerhedskopieret dine billeder og filer.

Skift ikke denne indstilling fra og til. Hvis du slukker for det og derefter tænder det igen, skal din Mac downloade alt iCloud Photo Library, iCloud Photo, Photo Stream og relaterede iCloud Photos-genstande igen (forudsat at de ikke forsvandt, og det får det nysgerrigt komplekse iCloud Photo Bibliotek til at begynde med).

Slukning af alle iCloud Photo-relaterede funktioner på Mac er den eneste måde, jeg har fundet ud af, at helt deaktivere Photos Agent fra at blive vist på Mac'en og høje overflødige ressourcer. Denne proces er en nødvendig del af iCloud Photo og Photos app-funktionerne, men hvis du ikke bruger disse funktioner, så kan du finde det kan bidrage til batteridrænning i MacOS Sierra sammen med svag ydeevne. Bare at dræbe Photos Agent-processen virker ikke, da det vil genstarte og begynde at køre igen en gang imellem.

Hvis du kender til en anden metode til at stoppe Photos Agent fra at køre, der ikke indebærer at deaktivere alle iCloud Photo-funktioner i Mac OS, og det fjerner ikke lokalt lagrede iCloud Photos-data, skal du fortælle os i kommentarerne.