Sådan installeres en parabol

Installation af en parabolantenne er en enkel, men besværlig proces, der kræver viden om koordinaterne for satellitens banebane og koordinaterne for den struktur, den er monteret på. Flere hjemmesider og applikationer giver koordinater til et hjem eller en struktur, og satellittjenesteudbyderen giver retningen til at rette fadet. En satellitsignalmåler muliggør finjustering af skålen. Kontakt din husejersammenslutning for at få retningslinjer eller begrænsninger vedrørende montering af en parabolantenne på hjemmet inden du begynder.

Trin 1

Kontakt din satellittjenesteudbyder for at få oplysninger om den position, satellitten skal have for at modtage signalet.

Trin 2

Bestem koordinaterne for den struktur, som du vil montere fadet på. Dette sammen med placeringen af ​​satellitens orbitale sti fortæller dig på hvilken væg du har brug for for at montere skålen.

Trin 3

Bor gennem væggen for at nå ydersiden af ​​strukturen; bor det udvendige hul lavere end det indvendige hul for at forhindre vand og nedbør i at trænge ind.

Trin 4

Monter et fastgørelsesbeslag på ydervæggen. Fastgørelsesbeslaget understøtter masten, der holder skålen. Ret beslaget op med et niveau og fastgør det med ankerskruer.

Trin 5

Kontroller at masten er lige med et niveau på begge lodrette sider.

Trin 6

Fastgør fadet til masten. Stram ikke boltene fuldstændigt, da du bliver nødt til at skæv skålen for at finjustere signalmodtagelsen.

Trin 7

Tilslut et satellitkoaksialkabel til LNBF - skålens øje.

Trin 8

Saml LNBF og tilslut den anden ende af koaksialkablet til en satellitmåler. Juster skålens lodrette justering og skæv skålen langsomt til venstre og højre efter behov, indtil du modtager det stærkeste signal på måleren.

Trin 9

Stram boltene for at holde skålen på plads, når du har fundet det stærkeste signal. Lad måleren være tilsluttet den anden ende af koaksialkablet for at sikre, at skålen forbliver i sin ideelle position, når den strammes, og fjern derefter måleren.

Trin 10

Før koaksialkablet fra det udvendige af huset gennem de tidligere borede huller, og tilslut det til modtageren. Tilslut modtageren til tv'et med et koaksialkabel.

Tænd fjernsynet og modtageren, og fortsæt med kanalopsætningen i henhold til brugervejledningen til din parabol. De fleste satellitindgange til satellitkablet er mærket "Satellit ind."