iOS 7 Update Now Tilgængelig til iPhone, iPad og iPod touch

Apple har udgivet iOS 7 i det vilde. Som du sikkert ved ved det, giver den en betydelig visuel revision af hele mobiloplevelsen, og indeholder også et par nye funktioner.

Enheder, der er kompatible med iOS 7, omfatter: iPad 2, iPad mini, iPad 3, iPad 4, iPod touch 5. gen, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S og iPhone 5C. På trods af den officielle understøttede hardware liste anbefaler vi stadig, at ældre model iPad og iPhone brugere holder op med at opdatere, indtil en punktudgivelse løser nogle af de igangværende præstationsproblemer. Selvfølgelig behøver du ikke tage det råd, og du kan finde iOS 7-opdateringen lige nu via iTunes eller på din iOS-enhed selv med Over-the-Air opdatering.

Opdatering til iOS 7 lige nu med OTA

Den enkleste måde at opdatere på iOS 7 på er med Over-The-Air opdateringer på selve enheden.

  • Åbn Indstillinger, gå til "Generelt", og gå derefter til "Software Update"

Hvis OTA ikke virker for dig, kan du også finde opdateringen i iTunes. En anden mulighed er at opdatere manuelt med IPSW, som kræver, at du downloader iOS 7 firmware fra disse links først.

Løsning "Kan ikke installeres, fordi det kræver mere opbevaring"

Bemærk, at installering af iOS 7-opdateringen via OTA kræver over 3, 1 GB plads i starten, på trods af at downloaden er meget mindre end den. Det er sådan, opdateringen kan pakke ud og installere på enheden - det tager ikke op til 3, 1 GB plads, når det er færdigt. Dybest set betyder det, at du skal bruge mindst 3 GB ledig plads på din iPad, iPhone eller iPod touch, før den installeres.

Du ved, at dette er et problem, fordi OTA-opdateringen vil fortælle dig "Denne opdatering kan ikke installeres, fordi den kræver mindst 3, 1 GB lagerplads." Dette er langt den hyppigst forekommende fejl for brugere, der forsøger at installere iOS 7-opdateringen på deres enheder lige nu, og de nemmeste løsninger til at rydde op meget lagerplads hurtigt er følgende:

  • Slet apps, du ikke bruger
  • Overfør fotos til en computer, og fjern kameraets rulle
  • Gendan "andet" lagerplads ved at slette meddelelsestråder og rydde midlertidige filer
  • Slet musikbiblioteket og genindlæs dine sange, efter at opdateringen er færdig med installationen

Du kan også installere opdateringen via iTunes, selvom du først skal have iTunes 11.1, så du kan synkronisere enheden bagefter.

Hvis du venter til senere for at udføre opdateringen, skal du ikke glemme at følge vores grundige forberedelsesvejledning. I det mindste, back up før du begynder din 7.0 opdatering!