Sådan sikkerhedskopieres iPhone-noter

Elementer, du har brug for

  • iPhoneNotes-applikation

  • iTunes-applikation

  • Dock-stik kabel

Med iPhone-noteringsfunktionerne kan det nogle gange føre til problemer, hvis man stoler stærkt på, at dine noter altid er der, når de ved et uheld slettes, eller din telefon gennemgår en fabriksgendannelse. Uanset om du er i færd med at skifte mobiltelefon eller bare vil have et sikkert sted at lægge dine vigtige noter, er der applikationer til rådighed for dig for at opnå dette.

Mac-brugere

Download "iPhone Notes" -applikationen til Mac med filtypenavnet .dmg. (Se ressourcer.) Dobbeltklik på den downloadede fil for at montere arkivet og forberede applikationen til installation.

Start applikationen for at indlæse iPhoneNotes-programmet.

Tilslut din iPhone-enhed ved hjælp af dit stikkabel. Klik på "Indlæs / gem notater".

Vælg din iPhone-enhed fra listen over enheder, der vises i venstre side af programvinduet. Indstil brugernavnet som "rod" og adgangskode som "alpint". Udfyld ved at klikke på knappen "Indlæs".

Vælg "Download fra iPhone." Ved at klikke på knappen indlæser du alle noterne på din iPhone-enhed.

Klik på knappen "Gem" for at gemme alle noter i applikationen. Sikkerhedskopier dine iPhone-noter ved at klikke på ikonet "Backup" på værktøjslinjen. Ansøgningen vil spørge dig, hvor du vil gemme sikkerhedskopifilen. Vælg destinationen, og tryk på "Gem".

PC-brugere

Tilslut din iPhone-enhed med et stikkabel.

Åbn iTunes-applikationen, og vælg din iPhone i værktøjslinjen i venstre side.

Højreklik på din iPhone-enhed, og vælg "Sikkerhedskopiér". Denne proces sikkerhedskopierer dine iPhone-noter samt kontakter, musik og billeder.