Sådan flyttes billeder fra din computer til din iPhone

Elementer, du har brug for

  • iPhone

  • iTunes

  • Opladningskabel

  • iPhoto, Aperture, Photoshop Album eller Photoshop Elements

Når du altid har en iPhone på dig, vil du naturligvis bruge den til at vise alle de billeder, du har gemt på din computer. Det er enkelt at tilføje fotos til dit iPhone-fotobibliotek, når du har installeret den nyeste version af iTunes. De, der overfører billeder fra en Macintosh ved hjælp af iPhoto 6.0.6 eller nyere, har muligvis mulighed for at synkronisere videoer fra iPhoto til din iPhone.

Sæt din iPhone i USB-forbindelsen på din computer. Åbn iTunes, og vælg din iPhone fra listen over enheder i venstre side af skærmen. Indholdet af din telefon vises. Klik på fanen "Fotos".

Vælg iPhoto- eller blændeindstillingerne i pop op-menuen, hvis du bruger en Macintosh. For Windows-pc-brugere skal du vælge Photoshop Album eller Photoshop Elements.

For at synkronisere hvert foto, du har gemt på din computers fotoalbum, skal du vælge indstillingen "Alle fotos, album, begivenheder og ansigter". For at vælge blandt dine fotos skal du vælge indstillingen "Valgte album, begivenheder og ansigter." Hvis du vælger den anden mulighed, vælger du de ønskede album.

Vælg "Anvend" for at starte overførslen. Når overførslen er gennemført, skal du klikke på skubikonet ud for iPhone-ikonet på listen over enheder i iTunes. Hvis du frakobler din iPhone, før du klikker på skubikonet, kan det medføre, at du mister nogle af dine data.