Hvordan finder jeg min Wep-nøgle på en Mac?

Wired Equivalent Privacy (WEP) -nøglen på din Macintosh-computer er den adgangskode, der bruges til dit netværk, der forhindrer uautoriserede brugere i at få adgang til dit netværk. Hvis du har placeret din WEP-nøgle forkert, kan du finde den i din Macintosh-computers nøgleringadgangsprogram. Denne applikation gemmer og organiserer alle dine adgangskoder, login-id'er og certifikater og skal kun bruges til at hente mistede adgangskoder. For at beskytte dine private oplysninger skal du ikke give din systemadministratoradgangskode ud, da den bruges til at åbne adgang til nøglering.

Klik på "Gå" øverst på din computers skærm, og vælg "Hjælpeprogrammer" i rullemenuen. Alternativt kan du åbne mappen Applications i Finder og dobbeltklikke på mappen "Utilities".

Dobbeltklik på ikonet "Adgang til nøglering" for at køre applikationen. Klik på fanen "Login" under afsnittet "Nøglering" og dobbeltklik på navnet på det netværk, du vil slå op.

Klik på fanen "Attributter", og marker afkrydsningsfeltet ud for "Vis adgangskode."

Indtast din systemadministratoradgangskode i den dialogboks, der vises, og klik på knappen "Tillad". Adgangskoden vises i feltet ud for "Vis adgangskode."

Klik på den røde knap i øverste venstre hjørne af vinduet, og klik på låsikonet i øverste venstre hjørne af nøgleringadgangsvinduet for at forhindre, at der foretages ændringer i applikationen.

Tryk på “Kommando” og “Q” -knappen samtidigt for at lukke applikationen til nøgleringadgang.