Sådan installeres Homebrew-kanalen uden at blokere din Wii

Homebrew Channel giver dig mulighed for at køre homebrew-software inklusive emulatorer, Wii-programmer, Wii-spil og homebrew-medieafspillere. Det er meget usandsynligt, at du vil tegne din Wii, når du installerer Homebrew Channel. Mursten fra installation af Homebrew Channel kan skyldes forkert navngivning eller installation af dem på den forkerte måde. Mursten kan også ske ved at omarrangere eller slette Wii-systemdata, når du installerer Homebrew Channel.

Formater dit SD- eller SDHC-kort, før det er kompatibelt med Wii homebrew-software. For at gøre dette skal du indsætte SD-kortet i din computer og gå til "Denne computer." Højreklik på SD-kortet. Vælg "Format". Vælg "FAT32" og "Hurtigt format." Vælg "OK".

Naviger til HackMii-webstedet, og download HackMii-installationsprogrammet. Når du er downloadet, skal du pakke HackMii-installationsprogrammet ud, og du finder en DOL-fil. Sæt DOL-filen på roden på dit SD-kort.

Bestem det hack, du gerne vil bruge til at installere Homebrew Channel på din Wii fra Wii Brew-webstedet. Twilight Hack er til Wii System Menu 3.2-3.4. Banner Bomb hacket er til Wii System Menu 3.2-4.2. Brawl Smash Stack og Indiana PWNs-hacket er til enhver Wii-systemmenu. Du skal have enten "Super Smash Bros. Brawl" -spil eller "Indiana Jones" -spil til Brawl og Indiana-hackerne.

Placer de filer, du downloader, på roden på dit SD-kort. Placer også apps-filer i en mappe med navnet "Apps". Placer emulatorer i deres tilsvarende mapper og deres ROM'er i en mappe med navnet "ROMS". De fleste Wii-applikationer, emulatorer og programmer fortæller dig, hvor du skal placere dem på SD-kortet for korrekt brug. Læs readme-filen, der følger med Brawl og Indiana-hacks, for at få yderligere oplysninger om, hvordan du starter dem. Disse spil kræver, at du kopierer en hacket gemningsfil til din Wii og derefter spiller spillet indtil et bestemt tidspunkt for at aktivere hacket. Twilight og Bannerbomb hacket startes ved at gå ind i "Memory Management" menuen fra Wii og vælge SD-kort. Der vil være en fil på SD-kortet til hacket. Du vælger hacket for at initialisere det.

Tryk på "1" på din Wii-mote, når du bliver bedt om at gøre det for at installere Homebrew Channel og BootMii. Installationen overtager og slutter. Din Wii genstarter, når du er færdig med Wii-hovedmenuen.

Få adgang til Homebrew Channel fra Wii-hovedmenuen ved at klikke på kanalen og trykke på "Start".

Tips

Installation af Homebrew Channel på din Nintendo Wii annullerer Wii's garanti.