Sådan brydes et LCD-tv ind

LCD-tv (Liquid-Crystal Display) er en type tv, der bruger et enkelt baggrundslys til at belyse et stort udvalg af flydende krystaller. Disse flydende krystaller udgør faktisk skærmen på fjernsynet uden brug af et glaspanel eller en skærm, der dækker det. Selvom det ikke kræves, anbefales en indbrudsperiode på ca. 100 timer til de fleste nyere fjernsyn af enhver art for at blødgøre baggrundsbelysningens lysstyrke, hvilket vil forbedre billedkvaliteten og reducere chancerne for billedretention eller "brænde ind".

Trin 1

Tænd for LCD-tv'et ved at trykke på tænd / sluk-knappen på enten fjernbetjeningen eller på selve apparatet.

Trin 2

Indstil LCD-tv til dit kabel- eller satellitindgang, og vælg en kanal, der kører hele natten uden serviceforstyrrelser. Lad tv'et være på denne kanal natten over. Sænk lydstyrken, hvis tv'et kan høres i dit soveværelse. Det er meget vigtigt, at du bruger en tv-kanal til denne opgave og ikke en anden kilde, såsom en film eller et videospil. Film og videospil indeholder ofte statiske billeder, der kan medføre indbrænding. Du skal heller ikke vælge en kanal med et logo eller en "ticker", da disse statiske skærme også kan forårsage indbrænding.

Gentag trin 1 og 2 i cirka en uge, hvilket skulle resultere i ca. 100 timers brug forudsat at tv'et også bruges i løbet af dagen.