Sådan nulstilles og slet Apple Watch til fabriksindstillinger

Hvis du finder dig selv nødt til at nulstille en Apple Watch til fabriksindstillingerne, måske at slette personlige data fra den, for at starte frisk, til fejlfinding, udlån til en anden, til videresalg eller hvad som helst andet, vil du opdage hele proceduren udføres på Apple Watch selv. Det gør det lidt anderledes end nogle af de andre indstillinger på enheden, som kræver opsætning fra en ledsagende parret iPhone, men rolig, det er ikke svært.


Måske bør dette være indlysende, men vær opmærksom på, at ved at nulstille en Apple Watch, sletter du helt alt fra Apple Watch, herunder medier, data, indstillinger, meddelelser, parring til iPhones og alt andet.

Når du er klar til at starte nulstillingen, skal du få den Apple Watch, du ønsker at slette, så gør følgende:

  1. Åbn appen "Indstillinger" på Apple Watch og gå til "General"
  2. Rul ned og vælg "Reset"
  3. Tryk på "Slet alt indhold og indstillinger"
  4. Indtast adgangskoden til Apple Watch
  5. Rul ned og bekræft, at du vil nulstille Apple Watch og slette alle data fra enheden

Når du har bekræftet tilbagestillingen, vises en spolventilindikator på skærmen i nogen tid, efterhånden efterfulgt af et  Apple-logo med en indikator omkring det.

Videoen nedenfor viser nulstillingsprocessen på en Apple Watch:

Når Apple Watch er færdig med at slette alle data på enheden, vises reset Watch som om det var helt nyt, opstart og beder om at være parret med en Apple Watch for at fuldføre den oprindelige opsætning igen. The Watch vil nulstille til, hvad versionen af ​​WatchOS er, at den er installeret, den nedgraderer ikke WatchOS eller gør noget andet med selve operativsystemet.

Husk, at dette også fjerner eksisterende parring mellem en Apple Watch og en iPhone, så installationsprocessen skal starte igen, selv for et sæt enheder, der allerede er synkroniseret med hinanden.

Denne proces svarer stort set til at udføre en fabriks nulstilling i iOS, og det gengiver i grunden enheden tilbage til dens fabriksindstillinger som om den var helt ny.