Sådan opdateres BIOS Phoenix Technologies

Phoenix Technologies er en producent af BIOS-produkter (basic input output system), der bruges af mange computermærker. BIOS starter Windows-operativsystemet og interne hardwarekomponenter, såsom grafikkort og diskdrev, når strømmen er tændt. Hvis en forældet BIOS mislykkes i sin grundlæggende funktion ved opstart, fungerer nogle hardwarekomponenter eller hele computeren muligvis ikke korrekt. Phoenix Technologies anbefaler, at pc-brugere henvender sig til computerproducenten for at få de mest passende BIOS-opdateringer.

Trin 1

Åbn et nyt session i Internet-browservinduet. Naviger til computerproducentens supportwebsted. For eksempel, åbn Toshibas "Support" -side (se Ressourcer).

Trin 2

Klik på linket på producentens supportwebside, der vedrører opdateringer, drivere og downloads. I dette eksempel har Toshibas supporthjemmeside et link mærket "Download".

Trin 3

Klik for at fremhæve og vælge computerens kategori, familie og model. Fortsæt med Toshiba, vælg "Laptops" for kategori, "Satellite" for familie og "A105-S2001" for modellen.

Trin 4

Klik på knappen, der starter en søgning efter opdateringer baseret på de valg, der er foretaget til computeren. Klik på knappen "GO" på Toshibas websted.

Trin 5

Klik på indstillingerne for at indsnævre opdateringerne til BIOS. I Toshiba-eksemplet skal du klikke på pil ned ud for "Alle operativsystemer" og vælge "BIOS".

Klik på linket for den seneste BIOS-opdatering. Følg instruktionerne for at downloade og installere de opdaterede filer til BIOS.