Hvordan registrerer jeg Bootleg-satellitmodtagere?

Når du bruger en bestemt satellitudbyder (såsom DirecTV eller Dish Network), får du en satellitmodtager direkte fra virksomheden. Når du bruger FTA (free-to-air) udstyr, er du i stand til at bruge enhver tilgængelig modtager, så der er ikke noget problem med dette. Men det kan være ulovligt at bruge en bootlegged modtager med din pay-to-use-satellittjeneste, især hvis du får indholdet uden at betale et månedligt servicegebyr. Hvis du bemærker nogen, der gør dette, kan du rapportere situationen til satellitproviereren.

Trin 1

Kontroller fronten på satellitmodtageren. Tjenesteudbyderens navn ("DirecTV", "Dish Network") skal være trykt lige på modtageren, selvom enheden ikke er lavet af virksomheden.

Trin 2

Se efter et kortadgangspanel på modtageren. Betal-til-brug-modtagere kræver, at der indsættes et adgangskort i modtageren, da dette informerer modtageren om, hvordan programmeringen afkodes. Men hvis ingen adgangskortslot er tilgængelig, er det et godt tegn på, at modtageren er en bootleg.

Trin 3

Læs hele teksten på modtageren. Hvis ingen af ​​teksten er på engelsk (især kontrolinformationen trykt bag på modtageren), er modtageren mere end sandsynligt en bootleg.

Tjek brugervejledningen. Alle modtagere fra betalingsudbydere leveres med en manual. Hvis der ikke findes nogen manual, ved du, at modtageren er falsk.