Sådan navngiver du gruppesamtaler i meddelelser til iOS

Hvis du regelmæssigt beskeder i gruppesamtaler eller massetekster med Messages-appen på iPhone eller iPad, har du uden tvivl lagt mærke til, at gruppesamtalen er mærket af de kontakter, der er involveret i samtalen, som "Bob, Jon, Bill". Selvom det nok er tilstrækkeligt og beskrivende nok, kan en bedre tilgang være at tildele et bestemt brugernavn til gruppesamtaler i iOS-meddelelser.

Dette ligner, hvordan du kan tildele et navn til gruppechat i Meddelelser til Mac, og hvis du ændrer navnet i Beskeder til iOS, overføres det også til Beskeder til OS X. Desuden overføres det ændrede gruppeklubnavn til alle brugere, der er involveret i samtalen, så vælg noget passende, alle kontakter vil se det.

Navngivning af gruppesamtaler i Meddelelser til iOS er stort set skjult som standard, men her er hvordan du kan afsløre muligheden og tildele et navn til enhver gruppechat fra iPhone, iPad eller iPod touch :

  1. Åbn Beskeder i IOS, hvis du ikke har gjort det endnu, og tryk på den gruppekonversation, du ønsker at tildele et navn til
  2. Tryk på knappen "Detaljer" i hjørnet af gruppemeddelelsesvinduet
  3. Træk ned fra hvor som helst i skærmbilledet "Detaljer" for at afsløre det ellers skjulte "Gruppens navn: Indtast en gruppe navn" -indstilling, tryk let på det, når det bliver synligt, og navngiv gruppek Chaten i overensstemmelse hermed *
  4. Ændringen er øjeblikkelig, tryk tilbage til gruppemeddelelsen, og du vil bemærke titlen på gruppesamtalen afspejler nu det valgte navn

Skærmbillede eksemplerne her bruger det fremtrædende navn "Dude Talk", der repræsenterer en gruppediskussion af The Big Lebowski.

* Dette kan ikke understreges nok: Alle brugere i gruppechatten vil se dette gruppemeddelelsesnavn, når det overføres til deres iPhones, Macs, iPads, iPods osv. Vælg noget passende, eller du kan finde dig selv i en akavet situation (for Hvis du for eksempel dæmpede en gruppesamtale, fordi det var irriterende, navngiver denne samtale til "The Annoyingly Chatty Quintuplet of Dunces" sandsynligvis ikke en god ide, de vil se det).

Det tildelte navn fortsætter, så længe gruppemeddelelsen fortsætter. Hvis en bruger forlader gruppeklamen, vil den vende tilbage til navnene på eksisterende kontakter, medmindre den person deltager i gruppesamtalen igen eller bliver tilføjet igen for at danne den samme gruppe.

Du finder det særligt nyttigt for gruppesamtaler med brugere, som ellers kan have lignende fornavne, da det gør scanningen af ​​appen Messaging meget hurtigere for samtaler. Det kan også være væsentligt mere beskrivende og indlysende, hvor tildeling af passende navne til gruppeklubber som "Medarbejdere", "Familie", "CS571 Study Group", "Carpooling" osv. Kan virkelig forbedre den samlede messagingoplevelse på iPhone.