Sådan programmeres en Samsung TV-fjernbetjening

Fjernbetjeningen er en af ​​de mest nyttige enheder i huset. Samsung TV-fjernbetjeninger kan blive ude af synkronisering ved ved et uheld at trykke på de forkerte knapper og omprogrammere fjernbetjeningen fra tv'et. Når fjernbetjeningen ikke er synkroniseret med tv'et, betjener fjernbetjeningen ikke tv'et. I et sådant tilfælde skal du omprogrammere din Samsung TV-fjernbetjening for at få den synkroniseret igen med tv'et.

Trin 1

Sådan programmeres en Samsung TV-fjernbetjening

Sluk for det tv, du programmerer fjernbetjeningen til. Tv'et skal slukkes, før synkroniseringsprocessen er afsluttet. Selvom det er slukket, fanger tv'et stadig signalet fra fjernbetjeningen.

Trin 2

Sådan programmeres en Samsung TV-fjernbetjening

Tryk ned på "TV" -knappen på fjernbetjeningen. Ved at trykke på "TV" -knappen fortælles fjernbetjeningen, at den er parret med et TV, så fjernbetjeningen afgiver det passende signal under synkroniseringsprocessen.

Trin 3

Fjernbetjeningen er en af ​​de mest nyttige enheder i huset. Samsung TV-fjernbetjeninger kan blive ude af synkronisering ved ved et uheld at trykke på de forkerte knapper og omprogrammere fjernbetjeningen fra tv'et. Når fjernbetjeningen ikke er synkroniseret med tv'et, betjener fjernbetjeningen ikke tv'et. I et sådant tilfælde skal du ...

Brug en papirclips, tandstikker eller ethvert andet emne med et tyndt tip til at trykke ned på den lille indrykkede "Set" -knap i bunden af ​​fjernbetjeningen.

Trin 4

Programmer en Samsung, Tv-fjernbetjening, Samsung tv-fjernbetjening

Brug linket i ressourceafsnittet for at finde koden til dit tv. Indtast den 3-cifrede kode på nummertasten på fjernbetjeningen. Hvis den første kode ikke tager, skal du fortsætte ned ad kodelisten, indtil du finder en kode, der fungerer.

Sådan programmeres en Samsung TV-fjernbetjening

Tryk på knappen "Power" på fjernbetjeningen. Hvis tv'et tændes, betyder det, at koden fungerede, men hvis tv'et ikke tændes, skal du gentage trin 2 til 5, indtil tv'et tændes fra fjernbetjeningen.