Fremskynde Photos App i OS X med Reducer Motion

Mac Photos app bruger forskellige bevægelses animationer i grænsefladen, der ligner dem, der vises i iOS-verdenen, med masser af zoomning, panorering og andet øjenlip til at lave enkle opgaver som at åbne et billede. Disse øjenlys effekter kan se godt ud til nogle brugere (og kvalme for andre, der er tilbøjelige til motion sygdom), men den anden bivirkning ved at have brugergrænseflade animationer er en lidt langsommere app erfaring, da mange handlinger i Photos for OS X skal Tegn en snazzy animation mellem begivenheder, som at åbne et billede i fuld størrelse.

Således kan aktivering af drejnings animationer effektivt gøre Photos-appen markant hurtigere.

Bemærk, at effektivitetsforstærkende effekt næppe kan ses på de nyeste og bedste Mac'er med masser af RAM, en SSD og masser af processorkraft, men på nogle Mac-modeller kan dette virkelig gøre en god forskel og forbedre Photos-oplevelsen. Dette gælder især for nogle Mac'er, hvis brugen af ​​Photos app oplever stædrende animationer og hakkete billedhastigheder, når du ser billeder, zoomer rundt, redigerer og flytter rundt i fotobiblioteket, da Reduce Motion stopper animationerne til fordel for den enkle overgang, lynnedslag belastningen på hardwaren lidt, så den kan fokusere på at tegne dit billedbibliotek frem for at præsentere dem på en prangende måde.

Det er let at aktivere og deaktivere, så der er lidt indsats ved at prøve dette ud for at se, om det forbedrer ydeevnen eller oplevelsen af ​​Photos app til dig og din Mac. Hvis du ikke mærker nogen forskel eller er ligeglad, kan du altid tænde den igen.

Aktivér "Reducer bevægelse" i fotos App til Mac OS X for at fremskynde ydeevne og begrænse kvalme

  1. Åbn Photos app, hvis du ikke allerede har gjort det, og træk menuen "Billeder" ned
  2. Gå til "General" præferencepanelet og se efter "Motion:" skifte boksen til "Reducer bevægelse", så den er aktiveret, indstillingen siger, at dette vil "reducere bevægelsen af ​​brugergrænsefladen" men som nævnt øger dette også app til mange situationer
  3. Luk Billeder-indstillingerne og navigér rundt i Photos-biblioteket, åbning af billeder og udførelse af andre opgaver vil nu have en god simpel fadingovergang, der hurtigt gengives mellem begivenheder frem for at tegne animationssekvensen

Borte vil være zoomning rundt animationer, i stedet får du hurtigt fade ind og ud overgange mellem begivenheder i Photos-appen.

Selv om dette giver en god forbedring af ydeevnen til Photos-appen i OS X, er den også uvurderlig for brugere, der kan få svimmelhed eller motionssyge fra den allestedsnærværende brug af zipping, zoomning og flytte rundt animationer, som Apple implementerer bredt. Det er ikke en behagelig oplevelse at føle sig kvalm fra at bruge software, endsige at justere din fotosamling, så hvis du nogensinde har følt dig lidt ked af det, når du bruger Photos app, så prøv det selv, selvom du ikke bemærker, at den lille hastighed øger dig kan sætte pris på manglen på prangende animationer.

Lad os håbe system-wide mulighed som denne kommer i OS X på et tidspunkt, da Reduce Motion er tilgængelig i iOS til iPhone og iPad brugere og lignende begrænset bevægelses animationer på Apple Watch også, ville det være en naturlig form for at komme til fremtiden Mac system software også. For både iOS og WatchOS kan funktionen fremskynde ydeevnen på disse enheder, så du vil sandsynligvis få en lignende fordel i OS X, og det er altid rart at have valg, ikke?