Hvordan kan jeg lave brevstørrelsesbogstaver?

Elementer, du har brug for

  • Ordbehandlingsprogram

  • Printer

Du kan købe et banner til en fest eller anden særlig lejlighed i en festforsyningsbutik, men du er begrænset til den formulering, leverandøren giver. Hvis du vil lykønske nogen ved navn eller medtage en dato på et banner, kan du nemt oprette din egen. Nogle nyere tekstbehandlingsprogrammer inkluderer en bannerskabelon, men næsten ethvert tekstbehandlingsprogram og enhver printer vil udskrive bogstaver i bannerstørrelse.

Åbn et tekstbehandlingsprogram, og opret et nyt tomt dokument.

Indstil fontstørrelsen til 500. Drop-down boksen fontstørrelse giver dig ikke mulighed for en så stor font, men du kan skrive "500" direkte i feltet.

Indstil teksten til at være centreret. Dette får hvert bogstav til at være centreret på sin egen side.

Vælg den farve, der skal bruges til de fleste bogstaver. Du kan ændre farven på individuelle bogstaver senere, hvis du ønsker det.

Indstil margenerne i Sideopsætning til det minimum, der er tilladt for din printer.

Skriv det første bogstav i dit banner, og tryk på Enter. Skriv hvert efterfølgende bogstav, og tryk på Enter efter hvert bogstav. Dette får hvert bogstav til at udskrives på et enkelt stykke papir.

Eksempel på dine breve ved hjælp af Print Preview for at se, hvordan bogstavstørrelser i bannerstørrelse passer på hver side. Afslut udskriftsvisning for at foretage justeringer.

Vælg alle tegn, og foretag justeringer efter behov for at oprette de største bogstaver i bannerstørrelse, du kan, uden at bogstaverne overskrider sidestørrelsesgrænserne. Eksperimenter med skrifttype, skriftstørrelse, fed, udfoldet, store bogstaver, små bogstaver og nederste margen for at finde den optimale størrelse, som din printer kan rumme. Brug Print Preview efter hver ændring for at se, hvilke yderligere justeringer der skal foretages.

Udskriv dine breve, når du er tilfreds med udseendet.

Tape eller streng siderne sammen for at oprette et banner. For at give plads mellem ord skal du enten indsætte en tom side mellem ord eller efterlade et mellemrum langs strengen.

Tips

Hvis du bruger en inkjetprinter, skal du kontrollere blækniveauerne, inden du begynder. Disse bogstaver bruger meget blæk, og lave blækniveauer kan forårsage mærkbare striber. Brug tykt papir eller fotokvalitetspapir. Den store mængde blæk eller toner på hver side kan få den til at krølle.