Sådan fjernes en radio fra en Crossfire

Stereoanlæg til bilfabrikker leveres i brugerdefinerede designs fastgjort til bilens instrumentbræt. De inkluderer grundlæggende funktioner såsom en CD-afspiller og en AM / FM-sender. Der findes en bred vifte af eftermarkedet stereoanlæg, som bilejere kan tilpasse deres biler. Ekstra funktioner, som disse stereoanlæg kan omfatte, er MP3-afspillere, navigationshjælpemidler, Bluetooth-forbindelse og DVD-afspillere. Chrysler Crossfire-ejere, der ønsker at installere en eftermarkedsstereo, skal først fjerne den fabriksudstedte i en simpel proces, der kræver en særlig fjernelsesnøgle.

Trin 1

Frakobl den negative terminal på bilbatteriet ved hjælp af en skruenøgle. Dette er en forholdsregel mod kortslutning eller risikoen for elektrisk stød.

Trin 2

Sæt DIN-værktøjet i åbningerne på radioens nederste kant, indtil de klikker på plads. DIN-værktøjerne fås hos bilforhandlere og biludbudsforhandlere. Træk i ringene på værktøjet for at skubbe radioen ud af huset på instrumentbrættet.

Frakobl ledningsnettet ved at skubbe tappen på siden og trække forbindelserne fra hinanden. Frakobl det sorte radioantennekabel. Placer den kasserede stereoanlæg til den ene side.