Sådan ændres opløsningen med en DirecTV HD DVR

Din DIRECTV HD DVR-modtager har en række funktioner og kontroller, herunder muligheden for at optage tv-programmer og ændre opløsningen. Opløsning er antallet af vandrette linjer, der vises for at skabe hver ramme i et videobillede. Jo flere linjer med opløsning, jo mere detaljeret og skarpt bliver billedet. Så hvis du har et HDTV (High Definition Television), vil du have muligheden for at ændre opløsningen til den højeste indstilling, så du kan modtage det skarpeste mulige billede.

Tryk på “RES” -knappen på din DIRECTV HD DVR-modtagerens fjernbetjening en gang til 480p opløsning. Denne indstilling er standard tv-opløsning.

Tryk på “RES” knappen igen for 480i opløsning.

Tryk på “RES” knappen igen for 720p opløsning. Denne indstilling er det første niveau af HDTV-opløsning (High Definition Television).

Tryk på “RES” knappen igen for 1080i opløsning. Dette er det højeste HDTV-niveau for opløsning.

Se på “RESOLUTION INDICATOR” på din DIRECTV HD DVR-modtager for at se, hvilken opløsning din receiver i øjeblikket er indstillet til, hvis du trykker på “RES” for hurtigt eller blev distraheret.

Tips

“RES” -funktionen ændrer kun opløsningen på DIRECTV HD DVR-modtageren - den ændrer ikke formatet, som et tv-program blev oprettet i. Så et tv-program, der blev oprettet til standard tv-opløsning, bliver ikke pludselig skarpere eller ligner et program der blev oprettet til HDTV.