Sådan broes en 4-kanals forstærker

At bygge bro over en 4-kanals bilforstærker vil effektivt fordoble din forstærkers output (watt), så du kan køre mere strøm til dine højttalere eller subwoofere. Det er relativt let at bygge bro over en firekanalsforstærker, så længe du har en meget grundlæggende viden om ledningsføring af billyd, og hvordan du tilslutter en forstærker til din bils lydsystem. Den mest almindelige anvendelse, når du forbinder en firekanalsforstærker, er at forbinde forstærkeren til et par 4 ohm subwoofere.

Trin 1

Sådan broes en 4-kanals forstærker

Find højttalerkablerne på din forstærker. Der vil være fire højttalertrådterminaler eller kanaler, der består af både en positiv og negativ klemme med et skruespændesystem, der holder højttalertråden sikkert på plads.

Trin 2

Sådan broes en 4-kanals forstærker

Kør højttalerkablet fra den positive terminal på kanal 1 til den positive terminal på den første subwoofer. Brug wire stripper til at fjerne ca. ½ tomme isolering fra begge ender af ledningen, og klem højttalerkablet sikkert ned i forstærkerens terminal ved hjælp af skruetrækkeren.

Trin 3

At bygge bro over en firekanals billydforstærker vil effektivt fordoble din forstærkers output (watt), så du kan køre mere strøm til dine højttalere eller subwoofere. Det er relativt nemt at bygge bro over en firekanalsforstærker, så længe du har en meget grundlæggende viden om ledningsføring af billyd, og hvordan du tilslutter en forstærker til din ...

Kør højttalerkablet fra den negative terminal på kanal to til den negative terminal på den første subwoofer. Fjern igen ½ tommer isolering fra begge ender af ledningen, og klem højttalerkablet fast ved at stramme terminalernes skrue-fastklemme.

terminal, ledning, kanal, højttaler, højttaler, tpositive, fire, trin, subwoofer, klemme, tnegativ, kanalstyrke, system, kanaler, skrue

Gentag trin 2 og 3 for kanal tre og fire. Igen skal du køre højttalerledningen fra den positive terminal på kanal 3 til den positive terminal på subwoofer to. Endelig kør højttalerkablet fra den negative terminal på kanal fire til den negative terminal på subwoofer to.