Sådan identificeres Logitech Webcam

Logitech er en producent eller elektronik, der inkluderer computerudstyr såsom tastaturer, mus og webkameraer. Webkameraer er nyttige til videokonferencer over Internettet og tager hurtige øjebliksbilleder af objekter, der kan uploades til Internettet. Hvis du bruger et webcam, der er produceret af Logitech, vil du måske vide den nøjagtige type kamera, du bruger for at løse fejl eller søge efter anmeldelser eller softwaresupport.

Tjek webkameraet i Enhedshåndtering

Trin 1

Tilslut dit webcam til en åben USB-port på din computer. Logitech-webkameraer opretter forbindelse til computere med et USB-kabel, der kommer fra kameraet.

Trin 2

Klik på "Start", "Kontrolpanel", "Administrative værktøjer", "Computerstyring", "Enhedshåndtering", og klik derefter på plustegnet (+) ud for "Billedbehandlingsenheder".

Højreklik på dit webcam på listen over billedenheder, og vælg "Egenskaber" for at få vist oplysninger om webkameraet.

Identificer webkamera ved hjælp af delnummeret (P / N)

Trin 1

Kontroller enden af ​​dit webkams USB-kabel for et mærke med bogstaver og tal.

Trin 2

Se på siden med Logitech-logoet. Der skal være tre stykker information; et nummer mærket M / N, som er modelnummeret; et nummer mærket P / N, som er delnummeret; og et felt kaldet PID, som er produkt-id'et.

Trin 3

Optag P / N på etiketten, og gå derefter til Logitechs referenceside til webcam (se Ressourcer).

Søg gennem listen over webkameraer i diagrammet, og find den med P / N, der matcher din. Dette giver dig mulighed for at identificere kameraets navn og den software og drivertype, det bruger.