Sådan slukkes telefonopkald på iPhone, men hold data & iMessage

Har du nogensinde ønsket, at du kunne slukke for telefonsamtalen på din iPhone, mens du stadig bevarer evnen til at bruge data, få adgang til internettet, endda sende iMessages? Du kan gøre det med en funky løsning, vi dækker her, og det er en fantastisk løsning, hvis du leder efter lidt fred og ro, men i en situation, hvor du stadig skal bruge din iPhones dataforbindelse og internetadgang. Den anden fordel? Du kan stadig foretage udgående telefonopkald, du modtager bare ikke nogen telefonopkald til selve iPhone.

Der er ingen måde at slukke for kun telefondelen af ​​en iPhone, så i stedet bruger vi en alternativ metode til at få jobbet gjort. Dette bruger viderestilling til automatisk at sende alle indgående opkald til enten et ikke-eksisterende nummer (medfører total isolation, din telefon vises som om den er slukket eller ikke længere accepterer opkald) eller sende alle opkald automatisk til voicemail (dette er bedre, fordi folk stadig kan forlade dig voicemail, og du kan stadig kontrollere dem for at se om det er vigtigt).

Vedligeholdelse af data om celledata er, hvorfor dette trick adskiller sig fra blot at skifte AirPlane-tilstand, som slukker for internetfunktionalitet og i grunden gør en iPhone til en iPod touch, som slet ikke kan nå ud til omverdenen. Forstyr ikke, er også anderledes, for selvom dataforbruget forbliver intakt, betyder det ikke, at Do not Disturb stort set bare dæmper telefonen og ikke rent faktisk forhindrer indgående opkald i at komme igennem til telefonen, de bliver bare tavs, når funktionen er tændt.

1a: Find voice mail nummeret

Hvert mobilnummer har et helt separat unikt telefonnummer specifikt til telefonsvarer, det er det, vi skal hente her:

  • Åbn telefonappen på iPhone og ring * * 67 # og tryk derefter på Ring
  • Ignorer alle de "Indstillede forespørgsler, der lykkedes for taleopkald", og pas kun på nummeret som følger "Fremad til" - dette er talemailnummeret
  • Jot talepostnummeret nede et sted, du kan nemt genoptage det eller tage et skærmbillede (Power + Home-knappen samtidigt)

Dette er, hvad denne to-trins proces vil se ud, det resulterende talepostnummer er blevet sløret af åbenlyse grunde:

Eller du kan gå den alternative rute og finde et nummer, der ikke er rigtigt eller ikke er i brug.

1b: Alternativt Find et ikke-eksisterende telefonnummer

Vil du hellere din iPhone lyde som om den er frakoblet eller ikke længere accepterer opkald? Det er nemt, du skal blot finde et telefonnummer, der ikke rent faktisk eksisterer. Normalt virker enhver tilfældig områdekode efterfulgt af 555-5555, men du vil gerne ringe nummeret selv først for at være sikker på, at det ikke er et rigtigt tal.

Hvis du har det sjovt, kan du endda videresende dit telefonnummer til nogle underlige tjenester, 800-nummer, den person, der ringer til dig uafbrudt og irriterer dig eller nogen anden ... du får ideen, men det er ikke det, vi dækker her.

2: Videresende indgående opkald til telefonsvareren eller det ikkeeksisterende telefonnummer

Vi har diskuteret hvordan du bruger iPhones viderekoblingsfunktion før, og hvis du er kendt, gå videre og spring til det, ellers er her hvad du skal gøre:

  • Åbn Indstillinger, og gå derefter til "Telefon"
  • Vælg "Viderestilling af opkald" og vend den til
  • Tryk på "Videresend til" og indtast nummeret i det forudgående trin, om det er voicemail nummeret fra * # 67 # eller det frakoblede nummer
  • Afslut fra Indstillinger

Bemærkning om Viderestilling til Verizon-brugere : Verizon-brugere har ofte ikke indstillingen "Viderestilling" indbygget i iOS som beskrevet ovenfor. I stedet skal du ringe * 72 efterfulgt af telefonnummeret for at videresende til. Du kan derefter ringe * 73 på et senere tidspunkt for at deaktivere viderestilling af opkald og vende tilbage til normal.

Du kan altid dobbelttjekke, at tricket fungerer som beregnet ved at kalde dit nummer fra en andres telefon eller ved at ringe dig selv fra Skype eller Google Voice. Hvis du vælger voicemail-indstillingen, vises iPhone som om den er slukket eller ikke er i brugsområdet og går i stedet direkte til din voicemail-boks, uden at du manuelt skal sende hvert opkald der manuelt. Hvis du vælger den ikke-eksisterende nummeropsætning, vises iPhone som om telefonnummeret ikke længere er i brug, som om det blev annulleret.

Du ved, at dette virker, fordi du vil se det lille Call Forward-ikon i iOS-menulinjen, det ligner et gammeldags telefonhåndsæt med en pil, der peger ud af det.

Resultat: iPhone med data, internet, iMessage, Skype, osv. Men ingen indgående telefonopkald

Data fungerer stadig smukt. Hver internetbaseret app på iPhone fungerer som ønsket. iMessage arbejder stadig for at sende og modtage meddelelser. Skype fungerer. Personlig Hotspot fortsætter selv med at arbejde. Den eneste forskel er, at iPhone ikke længere tager telefonopkald, så længe viderestilling er aktiv. Hvorfor er der ikke funktion på iPhone til at begynde med, der ville lade os midlertidigt deaktivere telefonen? Hvem ved det, men vi er glade for at få en løsning, selvom det er i samme egenartede vene som at skabe blokerede lister for at stoppe opkald fra visse irriterende tal.

Når du er færdig, er du i stilhed og ønsker at modtage telefonopkald igen, kan du bare gå tilbage til Indstillinger> Telefon> Viderestilling af opkald> og vende omskifteren til OFF. IPhone vil nu tage telefonopkald som sædvanlig, og videresendelsesindstillingen vil altid være en anden ON-veksle væk, fordi nummeret bliver gemt i mulighederne. Nyd din fred og ro!

Skål til nogle nyttige indlæg på ATT Forums og iLounge for talepost nummer hentning trick. Af den måde vil dette også fungere på andre telefoner end iPhone ved at bruge * # 67 # for at finde voicemailen, derefter * 21 * nummer # for at aktivere viderestilling af viderestilling. Den manuelle tilgang til videresendelse kan til enhver tid afsluttes ved at bruge ## 002 # for at gå tilbage til normal igen. Bemærk, at de fleste Android-telefoner har indstillingen Forwarding i deres telefonvalg, så det manuelle trick er kun nødvendigt for præ-smartphones.