Sådan løftes et LCD-tv få tommer

Elementer, du har brug for

  • LCD-tv

  • Computer

  • Internet

  • Kreditkort

  • Justerbart LCD-stativ

  • Skruetrækker

  • Skruenøgle

LCD står for display med flydende krystaller. LCD-teknologi bruger en matrix af ultratynde transistorer, der leverer strøm til celler, der er fyldt med krystaller. Denne magt får et billede til at vises på LCD'ens fladskærm. Selvom LCD-teknologi er blevet brugt på en række forskellige områder, herunder inden for computerfremstilling, er du sandsynligvis mest fortrolig med LCD-fjernsynet. LCD-tv leveres ikke med muligheder for at hæve dem op og ned, så du bliver nødt til at købe et beslag, der kan gøre dette for dig.

Køb af et justerbart LCD-tv-stativ

Tænd for din computer, og åbn din internetbrowser. Du skal være i stand til at finde internetbrowseren på dit skrivebord. Hvis du ikke kan finde browseren, skal du søge efter den ved at skrive "Internet" i søgedialogboksen i Start-menuen.

Gå til websteder, der sælger justerbare LCD-tv-stativer. Hvis du ikke kender nogen af ​​disse websteder, skal du søge efter dem ved at gå til en søgemaskine og skrive "justerbart LCD-tv-stativ". Et firma, der sælger disse stande online, er Premier Mounts, hvis hjemmeside er premiermounts.com (se Referencer).

Køb det LCD-tv-stativ, der passer til dig. Overvej prisfastsættelsen for hvert stativ, du finder, om stativet passer til dit fjernsyn, og stativets udseende. For at købe et LCD-tv-stativ online skal du indtaste dine kreditkortoplysninger og din postadresse, så stativet kan sendes til dig.

Installation af det justerbare LCD-tv-stativ

Åbn kassen, der blev sendt til dig, som indeholder det justerbare tv-stativ. Se i brugervejledningen og sørg for, at alle delene var inkluderet i den pakke, der blev sendt til dig. Hvis der mangler noget, skal du kontakte det firma, der solgte tv-stativet til dig, og bede dem om at sende dig de manglende dele.

Sæt det justerbare stativ sammen. Denne proces er forskellig for hvert stativ, men det skal medføre montering af en lodret søjle til en base, der sidder på jorden eller en flad overflade, med bolte eller skruer, der skal leveres. Du vil sandsynligvis også fastgøre vandrette stænger til den lodrette søjle med bolte eller skruer, og disse stænger bevæger sig op og ned.

Monter dit LCD-tv på de vandrette bjælker, som du lige har fastgjort til den lodrette søjle. Denne montering kan medføre brug af skruer, bolte eller en anden enhed.

Løft dit LCD-tv et par centimeter, når det er monteret.