Sådan bruges Wii USB-porte

Da Nintendo først begyndte at sælge Wii i 2006, var der meget spænding over USB-porte bag på enheden, men spændingen forsvandt snart, da folk indså, at disse porte ikke var i stand til at gøre så meget, som de troede. Fremtidige opdateringer til Wii-operativsystemet giver brugerne muligvis bedre mulighed for at bruge disse porte, men du kan også bruge dem til LAN-adaptere til at oprette forbindelse til internettet.

Sørg for, at du har et Ethernet-kabel, der er sluttet direkte til dit modem eller en kablet router. Ethernet-ledningen skal være lang nok til at nå placeringen af ​​din Wii-spilkonsol.

Sluk for strømmen til Wii-spilkonsollen. Det kan være bedst at frakoble strømforsyningen helt fra bagsiden af ​​Wii. Indsæt LAN-adapteren hele vejen ind i USB-porten bag på Wii-konsollen.

Find Ethernet-stikkontakten på Wii-spilkonsollen. Tag Ethernet-kablet, der er sluttet til dit modem, og slut det til stikkontakten i Wii. Skub Ethernet-ledningen ind, indtil du hører den klikke på plads.

Sæt strømforsyningen tilbage i Wii-konsollen, og tænd den igen. Når Wii-menuen vises på skærmen, skal du klikke på "Wii" -logoet i nederste venstre side af skærmen.

Klik på "Wii-indstillinger" for at ændre de indstillinger, der gør det muligt for Wii-konsollen at kommunikere korrekt med Wii LAN-adapteren, der er tilsluttet USB-porten.

Klik på den blå pil, når den næste skærm vises, for at flytte skærmen til højre. Vælg derefter "Internet". Afslut installationsprocessen ved at vælge "Forbindelsesindstillinger", derefter "Ingen", derefter "Kabelforbindelse" og "OK".

Tips

Brug kun LAN-adaptere fra Nintendo. Andre typer vil sandsynligvis ikke fungere.

Advarsler

Forsøg ikke at oprette forbindelse til internettet med en opkaldsforbindelse. Det vil sandsynligvis være frugtløst, da Wii blev designet til at arbejde med bredbåndsforbindelser.