Sådan får du fjernadgang til en anden computer

Evnen til at oprette forbindelse eksternt til en anden computer kan være meget nyttig. Det giver teknikere mulighed for at oprette forbindelse til en computer og foretage fejlfinding af problemer og giver computerejere mulighed for at nå deres filer, når de er ude af kontoret eller endda på ferie. Forbindelse eksternt til en anden computer tager kun et par trin.

Trin 1

Tænd fjernfunktionen på den computer, du har brug for at få adgang til, ved at højreklikke på "Denne computer" og vælge "Egenskaber" i rullemenuen. Klik på fanen "Fjern" og sørg for, at afkrydsningsfelterne "Tillad, at fjernsupportinvitationer sendes fra denne computer" og "Tillad, at andre opretter forbindelse til denne pc".

Trin 2

Klik på knappen "Start", og vælg "Kør" i menuen. Skriv "CMD" i feltet, og klik på "OK". Når det sorte DOS-vindue åbnes, skal du skrive "IPCONFIG" ved prompten og registrere den IP-adresse, der er angivet der. IP-adressen er fire tal adskilt af perioder, såsom 207.225.15.23. Optag dette nummer og opbevar det et sikkert sted. Du får brug for det for at oprette forbindelse til denne computer eksternt.

Trin 3

Log på den computer, du vil bruge til at oprette forbindelse til den anden computer. Klik på knappen "Start", og vælg "Kør" i menuen. Skriv "MSTSC" i feltet og klik på "OK". Når fjernbetjeningsboksen åbnes, skal du skrive den IP-adresse, du registrerede i det forrige trin, og klikke på "OK".

Indtast dine legitimationsoplysninger ved loginprompten. Du vil se skrivebordet på fjerncomputeren.