Sådan repareres en DS-spilpatron

Elementer, du har brug for

  • DS-spil system

  • DS-spilpatron

  • Vatpinde

  • Alkohol

  • Gaffatape

  • Saks

  • telefon

  • Fnugfri klud

  • Forstørrelsesglas

Intet er mere frustrerende end en spilpatron, der ikke længere fungerer. For nye spil, der ikke fungerer, er det muligt at sende spil til udgiveren til udskiftning af garanti, men der er også to måder at reparere spilpatroner derhjemme. Med disse muligheder er DS-patronreparation let og enkel. Du kommer tilbage til at spille dit yndlingsspil på ingen tid.

Undersøg patronen for at se, om der er fysiske defekter eller forurenende stoffer. Et forstørrelsesglas vil være nyttigt i dette trin. Hvis du ser noget på patronens overflade, eller hvis patronen ser ud til at være revnet eller beskadiget, kan du muligvis reparere den derhjemme. Hvis ikke, bliver du sandsynligvis nødt til at sende spillet til udgiveren til reparation.

Dyp en vatpind i alkohol. Tør forsigtigt alle overflader af patronen, og vær særlig opmærksom på bagsiden af ​​patronen, hvor kobberdatastrimlerne er placeret. Blæs ind i bagsiden af ​​DS-systemet, hvor patroner er indsat. Hvis der kommer støv eller snavs derinde, kan DS-patronen muligvis ikke spille. Lad patronen tørre. Udskift patronen i systemet. Tænd for systemet.

Bemærk, om patronen nu fungerer. Hvis det stadig ikke fungerer, skal du tage det ud og udskifte det igen. Hvis patronen stadig ikke fungerer efter tre forsøg, skal du gå videre til anden testfase. Lån en vens system, og placer dit spil i det system. Prøv tre gange for at få patronen til at fungere. Hvis det stadig ikke fungerer, reparerede rengøringen ikke spillet.

Undersøg patronen igen. Bemærk eventuelle revner på overfladen. Hvis der er revner, eller hvis patronens sider ser ud til at skrælle væk fra hinanden, har du en sidste reparationsmulighed. Tag en rulle sort tape. Skær små stykker fra båndet og læg dem forsigtigt over revnerne på overfladen af ​​DS, og sørg for, at bindingen er tæt. Udskift patronen i dit DS-system, og tænd den. Spillet skal nu fungere. Hvis ikke, gå videre til trin 5.

Se online for at finde udgiveren af ​​DS-spillet. Hvis spillet er købt inden for de sidste 90 dage, og du stadig har købsbevis, erstatter de fleste udgivere spillet gratis. Nintendo.com tilbyder en liste over spil og deres respektive udgivere. Hvis spiludgiveren er Nintendo, skal du ringe til 800-255-3700 for at diskutere dine reparationsmuligheder.