Apples Dead Pixel & Stuck Pixel Policy

Apples interne politik om døde og faste pixler er blevet afsløret. Med titlen "Acceptabelt antal pixelanomalier" forklarer det interne dokument Apples politik for, hvad de kalder pixelanomalier, og hvordan de håndterer reparationer eller udskiftninger.

Apples Dead & Stuck Pixel Policy

Her er nedbrydningen fra det lækkede Genius-diagram:

  • iPod nano-, iPod touch- og iPhone-skærme : Reparér eller udskift efter 1 eller flere døde pixels
  • iPad : reparér eller udskift efter 3 eller flere døde pixels
  • MacBook, MacBook Air, MacBook Pro 13 "og 15" modeller : Udskift efter 4 eller flere lyse pixels, 6 eller flere mørke pixels
  • MacBook Pro 17 ", viser op til 20" : Udskift efter 5 eller flere lyse pixels, 7 eller flere mørke pixels
  • iMac 24 "og iMac 27", Apple Cinema Displays fra 22 "til 30" : Udskift efter 9 eller flere lyse pixels, 11 eller flere mørke pixels

Af særlig note fra notatet er følgende:

Hvis antallet af pixelanomalier er inden for specifikationerne, skal du forklare det for kunden. Yderligere forklare, at du kan udskifte produktet, men erstatningsproduktet kan have endnu flere afvigelser, men stadig være inden for specifikationerne, og at Apple ikke vil erstatte produktet igen, hvis antallet af anomalier i erstatningsproduktet er inden for specifikationerne. "

Som du kan se fra ovenstående diagram, jo ​​mindre skærmen, desto mere sandsynligt er de at udskifte eller reparere enheden.

Apples officielle Dead Pixel Policy vs Real World Experience

Mens de officielle retningslinjer for håndtering af døde pixels virker strenge, formoder jeg, at der er en større politik i Apple Store for at sikre kundetilfredshed. Taler fra direkte erfaring, kan Apple være langt mere generøs end dette supportdokument antyder. Sag i punkt Jeg købte en MacBook Pro 13 "tidligere på året og opdagede en enkelt død pixel glødende lys rød røg i midten af ​​skærmen, du kunne ikke gå glip af det. Jeg tog Mac'en tilbage til Apple Store, og en Apple Genius byttede maskinen straks og sagde, at han ville være sikker på, at jeg var tilfreds med mit køb. Den nye MacBook Pros skærm var fejlfri, og ja, jeg var glad.

Mit råd til enhver, der er utilfreds med enten en død eller fast pixel, er at tale med Apple, i slutningen af ​​dagen synes kundeservice altid at vinde ud over den officielle politik.

Den døde pixelpolitik er det tredje interne Apple-supportdokument, der skal lækkes i den seneste uge til BGR, det første væsen, at AppleCare-garantier kan overføres til nye indkøb, og det andet indebærer et displayproblem med nogle af de nye MacBook Air-modeller.