iPad Tutorials - Gratis videoer fra Apple

Vidste du, at Apple tilbyder gratis video tutorials til brug af iPad? De er utroligt lette at følge og værd at se på, hvis du er ny på iPad eller bare kender nogen, der er.

Emner dækket omfatter en bred vifte af værdifulde iPad relaterede interesser, herunder: Safari og surfe på nettet, Mail og hvordan man skriver og svarer på e-mails, Fotos, Videoer, YouTube, iPod, iTunes, App Store, Maps, iBooks og produktiviteten suite; Keynote, sider og numre.

Gå over til Apple.com for at se de guidede videoture

IPad og iOS interface er ret intuitiv, men det betyder ikke, at en lille hjælp ikke vil gå langt. Disse har været en livredder, ikke fordi jeg personligt har brug for dem - mine familiemedlemmer gør det! Da min tante først fik en iPad, fik jeg hele tiden e-mails og opkald fra hende og spurgte hvordan man skulle gøre dette og det. Endelig fandt jeg ud af, at Apple har guidede ture, så jeg sendte hende URL'en for at se vejledningerne ... de har været en stor hjælp.

Så igen, hvis du kommer til iPad fra en iPhone, så finder du det nemt, fordi grænsefladen er stort set den samme, bare større, men disse vids bør dog være nyttige for nogle brugere derude. God fornøjelse.

Glem ikke at tjekke vores store arkiver med iPad-tips, tricks og emner her, du er sikker på at finde mange nyttige godbidder!