Sådan spiller du gratis Pacman-spil

Elementer, du har brug for

  • Tid til at spille

  • Skærm med høj opløsning

  • Piletasterne

  • Flash Player

Pacman var et af de første populære video arkadespil i begyndelsen af ​​1980'erne. Preteens og teenagere ville redde deres kvarterer, så de kunne bruge timer på at spille spillet. Hovedpersonen er en lille gul cirkel, der hungrigt spiser prikker og optjener point. Hovedpersonen jages rundt af fire spøgelser, som Pacman kan spise, hvis han først spiser en energizer. Der er også frugtbonuser og måder at tjene gratis spillere på. Spillet forbliver en klassiker i dag, fordi det er simpelt, sjovt og appellerer til forskellige aldersgrupper. I dag kan fans af det originale spil såvel som nye fans nyde spillet online gratis.

Besøg et websted, der tilbyder gratis Pacman-spil online, inklusive FreePacMan.org. Klik på "play game" for at se skærmen, der åbner spillet. Spillet starter om cirka fem sekunder, hvis du har Flash Player installeret.

Start spillet og flyt Pacman rundt med piletasterne på tastaturet. Spis prikkerne, mens du undgår de lyserøde, røde, gule og blå spøgelser, der jager dig.

Forøg din styrke og dine point ved at spise energizer, der er placeret i de fire hjørner af det første niveau i spillet. Spis spøgelserne, som nu er blevet mørkeblå, for at tjene flere point.

Spis alle prikker og spøgelser for at fuldføre det første niveau. Spis enhver frugt, der vises for ekstra bonuspoint.

Naviger gennem labyrinten på hvert niveau, spis prikker, energigiver, spøgelser og frugt. Spil igen for at udvikle din egen strategi.

Tips

Brug labyrintindgange og udgange til at narre spøgelserne.

Advarsler

Hvis spilene ikke fungerer, skal du højreklikke på siden for at finde ud af, hvilken software du måske mangler.