Sådan søger du efter et firma efter telefonnummer

Kan du huske et tidspunkt før opkalds-id, da du skulle løfte telefonen uden at vide, hvem der var i den anden ende? Mens opkalds-ID nu advarer dig om telefonnummeret (medmindre det er blokeret eller ikke offentliggjort), identificerer det ikke altid navnet på den, der ringer op. Især i tilfælde af at en virksomhed ringer til dig, kan du finde ud af, hvem der ejer nummeret, inden du vender tilbage til opkaldet. Takket være Internettet er der enkle måder at slå et firma op efter dets telefonnummer.

Trin 1

Start en online søgemaskine (såsom Google, Bing eller Yahoo!) i din webbrowser. Indtast virksomhedens telefonnummer - inklusive områdenummer - i søgefeltet. Klik på "Søg". Gennemgå søgeresultaterne og uddrag for reference til det telefonnummer, du har angivet, og et tilsvarende firmanavn.

Trin 2

Brug en online omvendt telefonopslagstjeneste, som f.eks. En, der er angivet i "Ressourcer". Indtast telefonnummeret i det format, der kræves af den pågældende tjeneste.

Ring til "411" for hjælp til telefonbogen. 411-biblioteket er tilsluttet din telefonoperatør, så nummeret skal være angivet i den pågældende operatørs database, for at det kan vises (det behøver dog ikke at bruge den samme telefonoperatørs service). Hver telefonoperatør er forskellig, men du vil være i stand til at vælge en automatisk mulighed for "Reverse Phone Lookup" eller oprette forbindelse til en operatør og give dem telefonnummeret til at slå op.