Sådan løses en Oblivion Save File

The Elder Scrolls IV: Oblivion betragtes bredt som et af de mest avancerede, udfordrende, dybtgående og sjove rollespil nogensinde. På grund af overflod af avancerede funktioner og hvordan de arbejder sammen, kan nogle gange et gemt spil blive ødelagt. Når et gemt spil bliver ødelagt, kan det være umuligt at åbne den specifikke gemning uden at ændre det som forklaret i denne vejledning. Selvom der ikke er nogen endelig grund til, at dette skal ske, opleves det oftest, når spilleren oplever, at spillet går ned.

Fastsættelse og forebyggelse

Den første ting at gøre er at afgøre, om det gemte spil er korrupt. For at gøre dette skal du blot indlæse den pågældende gemningsfil på normal måde, som om du var ved at spille Oblivion og starte på den gemningsplacering. Hvis gemningsfilen er beskadiget, vises en besked på skærmen med angivelse af "Dette gemmespil er beskadiget". Når meddelelsen er vist, går spillet enten tilbage til den gemte skærm til valg af spil eller afslutter alt sammen.

Afslut spillet, luk det helt, og åbn derefter placeringen af ​​det specifikke gemte spil. Disse filer er typisk placeret i mappen "Mine spil", som er placeret i "Mine dokumenter" eller "Dokumenter". Når du er i "Mine spil", skal du åbne mappen "Oblivion" og derefter fortsætte med at åbne mappen "gemmer". Filstien skal svare til Mine dokumenter / Mine spil / Oblivion / Gemt, men hvis de gemte filer ikke er på dette sted, er de normalt nemmest at finde ved at udforme en systemsøgning. Gemningerne kan også være i Oblivion-mappen, der findes i dine programfiler, selvom dette ikke er standardplaceringen.

I stedet for at ændre den specifikke beskadigede fil skal vi i stedet ændre den seneste quicksave. En beskadiget gemningsfil er faktisk umulig at rette, så det næstbedste er quicksave, da det vil være det nærmeste punkt i spillet, hvor du var i den ødelagte fil. Find filen med titlen "quicksave.bak", og omdøb den til "quicksave.ess". Hvis der vises en meddelelse, skal du overskrive den originale "quicksave.ess". Selvom dette måske sætter dig lidt tilbage i spilletid, vil du være så tæt som muligt på det sted, hvor du slap.

Den nemmeste måde at undgå hovedpine genereret af en korrupt gem-fil er at være forberedt på, at sådan en ting kan ske. Nu da spillet har været ude siden 2006, har udviklerne haft masser af tid til at frigive kvalitetsrettelser og opdateringer til spillet. At holde sig opdateret om disse opdateringer vil sikre den mindste sandsynlighed for nedbrud, hvilket er, hvordan disse korrupte gemningsfiler normalt opstår. Det er let at holde sig opdateret, da der er et link på Oblivion Launcher for at besøge ElderScrolls.com, hvor du kan finde alle oplysninger om opdateringer og programrettelser.

Tips

Sørg for at sikkerhedskopiere alle filer, du planlægger at ændre eller erstatte, hvis der begås fejl.