Sådan spores en mobiltelefon ved hjælp af en GPS

Teknologi er kommet langt på få år. For bare et par år siden var det en ny teknologi at kunne spore et mobiltelefonnummer. Det er nu muligt at spore en mobiltelefons placering med en simpel GPS-chip. Forældre kan spore deres børn og sørge for, at de er i sikkerhed. Sporing af en mobiltelefon er også nyttig til at gendanne en stjålet mobiltelefon. Nødtjenester bruger sporing af mobiltelefoner til at lokalisere deres opkald. Nogle regeringsorganer bruger teknologien til aktivsporing. De fleste mobiltelefoner har en GPS-chip forudinstalleret, hvilket gør det let at spore en mobiltelefon.

Trin 1

Download sporingssoftware til mobiltelefonen ved hjælp af mobiltelefonens internettjeneste.

Trin 2

Installer sporingssoftwaren på en computer. Sporingssoftwaren kan downloades fra virksomhedens websted, eller der kan købes en installations-cd.

Trin 3

Aktivér GPS-chippen ved at følge instruktionerne fra sporingssoftwaren. Der sendes en tekstbesked til mobiltelefonen, når GPS-chippen er blevet aktiveret.

Spor mobiltelefonen ved hjælp af sporingssoftwaren på computeren. Det viser et kort med mobiltelefonens placering og opdateres hver 100 fod.