Sådan installeres Bose-højttalere

En Bose-højttaler har en lille projektor indbygget i den modsatte side af højttaleristen. Dette gør det muligt for lydbølger at hoppe og derefter udvide sig, når de forlader højttaleren, hvilket giver dem, der lytter til den, en fyldigere og skarpere lyd over standardhøjttalere. På grund af dette er Bose-højttalere dyrere end de fleste andre mærker, men installationsprocessen er den samme.

Trin 1

Placer højttalerne på de ønskede placeringer. Hvis du bruger et Bose surround-sound-system, skal du placere den tynde, brede højttaler i midten af ​​rummet (eller f.eks. Under dit fjernsyn, hvilket ville være det centrale, centrale sted, hvor du lytter til stereoanlægget). Placer subwooferen på gulvet nær modtageren, de to små satellithøjttalere på hver side af modtageren og de sidste to satellithøjttalere bag det vigtigste siddeområde.

Trin 2

Kør ledningerne fra højttalerne til bagsiden af ​​Bose-lydmodtageren.

Trin 3

Indsæt ledningerne i de angivne forbindelsesporte. Hvis du tilslutter højttaleren i bageste højre hjørne af rummet, skal du sætte ledningerne i tilslutningsporten "bageste højre". Tryk ned på det lille plastikhåndtag ved siden af ​​forbindelsesporten for at låse ledningerne på plads. Tilslut alle resterende højttalere på denne måde i rækkefølge efter deres placering i rummet.

Tænd Bose-lydmodtageren. Du kan nu begynde at lytte til alle tilsluttede lydenheder.