Sådan oprettes et Avon-websted

Avon startede i 1886 af David McConnell som California Perfume Company. Hans første repræsentant blev opkaldt P.F. Albee og begyndte at sælge sine varer i New York. I 1906 havde virksomheden mere end 10.000 repræsentanter over hele landet, og den første brochure blev produceret. I 1970 havde Avon operationer i 12 forskellige lande og fortsatte med at vokse derfra. Avon mænd og kvinder sælger deres produkter ved at gå dør til dør, holde Avon-fester og gennem online markedsføring. Når du bliver en Avon-repræsentant, får du adgang til virksomhedens skabeloner til webstedsopbygning for at oprette dit eget tilpassede websted.

Trin 1

Log ind på din AVON-konto online. Klik på linket for at promovere dig selv; der finder du fanen til at oprette dit eget tilpassede AVON-websted. Læs de givne materialer om opbygning af dit websted, og accepter betingelserne. Brug ikke upassende fotos eller oplysninger om dig selv; Hvis du gør det, kan du få forbud mod at bruge AVON-websitetjenesten eller fyres.

Trin 2

Udfyld de følgende sider med din biograf, hvilke produkter du sælger, hvor du bor, når du afholder fester, hvor langt du er villig til at rejse for kunderne og dine kontaktoplysninger. Hver vil have en separat boks til dine svar.

Trin 3

Vælg en skabelon. En skabelon er et farveskema og koordinerende skrifttype og farve til dit websted. AVON har flere forskellige skabeloner at vælge imellem, eller du kan bygge din egen ved hjælp af HTML. Hvis du ønsker at bygge din egen, skal du vælge knappen "Ingen" på skabelonsiden og vende tilbage til Bio-siden. Indsæt den HTML, du ønsker at have på din side, i sektionen Bio. HTML vises ikke i din biografi.

Tilføj et billede. Vælg et professionelt udseende billede af dig selv. Brug ikke fotos af dig og venner, dig på en bar eller et hvilket som helst foto, du ikke ønsker, at en potentiel kunde skal se. Hvis du ønsker at bruge et foto af dig, der laver noget, kan du overveje at bruge et foto fra en tidligere AVON-fest eller bruge makeup på en kunde.