Sådan tilføjes forudbetalte minutter på Alltel LG-telefonen

Du kan genindlæse sendetid på din Alltel forudbetalte LG-telefon online eller via et forudbetalt telefonkort. Mens begge muligheder er ret lette, tildeles bonusminutter, når du indlæser din konto via Alltel-webstedet.

Trin 1

Log på Alltel-webstedet. Hvis du ikke har gjort det, skal du tilmelde dig en konto ved at klikke på "Tilmeld nu" på hjemmesiden. Du bliver bedt om at indtaste dine oplysninger. Har din telefon praktisk under tilmeldingen.

Trin 2

Vælg "Tilføj penge" for at genopfylde din konto. Du bliver bedt om at indtaste dine betalingsoplysninger. Du kan vælge kredit eller debitering, men hvis du ikke har adgang til et kort, kan du købe et genopfyldningskort fra en butik og bruge det til at tilføje sendetid. Alltel tilbyder bonusminutter med hver online genopfyldning.

Ring til telefonnummeret på bagsiden af ​​det forudbetalte genopfyldningskort, hvis du ikke vil gå online for at genindlæse. En automatiseret stemmemeddelelse vil guide dig gennem indlæsning af kortværdien til din konto. Har din telefon og genopfyldningskortet tilgængeligt, når du ringer.